Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya-William transferi doğruysa müthiş transfer. Tam bir top kapma canavarı. Defansif olarak orta sahayı tek başına toplar. Bu ligde her takımda rahat oynar ve fark yaratır.

Antalya-William transferi doğruysa müthiş transfer. Tam bir top kapma canavarı. Defansif olarak orta sahayı tek başına toplar. Bu ligde her takımda rahat oynar ve fark yaratır.

Antalya futbolcu olarak vizyon transferleri yapıyor ancak teknik direktör fıss onu da değiştirseler tam olacak

Aslolan Galatasaray'dır

Galatasaray,4 senelik anlaşma yaptığı Asamoah’a her yıl için 2,5 milyon Euro verecek.
-TRT Spor

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

Listede yer alsa da bize transferine yasal engel yok. Diğer taraftan listede yer almıyorsa bu resmi açıklama kadar bize transferi için kesin bir işaret olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbol Arena @futbolarena

ÖZEL - Galatasaray, Asamoah için 2 yıl vadeli 4,8 milyon Euroluk teklifini, 1 yıl içinde ödeme şartıyla 5,2 milyon Euro'ya çıkardı.

Ben kimseye kolay kolay küfür etmem.
Yazdigim mesajlari anlamayana anlayisi kit, taraftarligimi sorgulayana terbiyesiz derim.
Bugüne kadar cok sükür yolda yürürken kimse icin önümü ilikleyecek vaziyete sokmadim kendimi.
Senin dedigin tek bisey var, Asamoha konusunda hala aciklanmadigi icin tedirgin olanlarin taraftarligina bilmem ne, sunu yazmayin, forumdan gidin, transfer nöbetine girmeyin.
Bunlarin hic birisi senin haddine degil.
Edit: Huzursuzlugumu arttiran dün Denayer haberleri düstükten sonra aciklama oldu.

Bak sürekli seni sorguluyoruz bence kendine çeki düzen vermen gerek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak sürekli seni sorguluyoruz bence kendine çeki düzen vermen gerek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kapanmis bir konuyu tekrar acmanin geregi ne simdi?
Aciklansada rahat etsek lafimi nerelere getirenler, ben yazdiktan bir iki saat sonra endiseleniyoruz diye yazdilar.
Demek ki taraftar olarak önemli bir transferin aciklanmamasi endiselendirebiliyormus, bu takiminin dahada güclenmesini isteyen bir taraftarin gayet dogal bir tutumu. Kimi taraftar daha sabirlidir, kimisi daha heycanli. Kimisi her halükarda positif kalmayi becerir, kimi insan kücücük biseyde endise duyabilir. Asil dogal olan bu durumu göz ardi edip, insanlara demedigini birakmayanlar kendilerine ceki düzen vermelidirler.
Üstelik ayni gün haberi düsen ve kisa sürede aciklanan bir transver var ortada.
Bu kisilerden bagimsiz nöbette kac kisi aciklanmadigi icin endiselendiklerini dile getirdi.
Bunda hic bisey yok, sen ve senin gibi bir kac arkadasin olayi alakasiz yerlere cekmesinden ibaret.
Sen kendi adina istifayi kast ediyorsan, hala daha orada eger bu aciklamalarin dogruluk payi varsa taraftari kandiranlar bedelini ödesin mesajimi anlamamis olman, üstelik kac kere aciklamama ragmen, benim degil senin sorunun.
Yazdigim bir konu hakkinda, yanlis anlasildigimi düsünürsem aciklama yapmaktan baska bir yükümlülügüm oldugunu düsünmüyorum.
Ben hic bir zaman transfer taraftari olmadim, iki transfer ile sabikali bir yönetimin budalasi olacakta degilim.
Hem o aksam, hemde dün aksam sakin bir sekilde bütün sacma ithamlara sakin cevap vermeye gayret gösterdim, ancak herseyin bir siniri vardir.
O yüzden bir daha bu konu hakkinda, sahsim hakkinda bu konuda yorum yapmamani rica ediyorum.
Varsa diyecek biseyin özelden ben sana nasil mesaj atip sordum ise ona cevap verirsin, bu kadar basit.

Son düzenleme:
Şikeciler son ana kadar para koparmanın derdinde belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt