- 11 Haziran 2015
- 39.851
- 28.258
- 2.193
? Antalyaspor, William Vainqueur'u transfer etmek istiyor. (Di Marzio) https://twitter.com/futbolarena/status/903594613109379074/photo/1
abv asamoah
abv asamoah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu Gaitanı alalım yahu.Offffffff ne çilek olur be.
Antalya-William transferi doğruysa müthiş transfer. Tam bir top kapma canavarı. Defansif olarak orta sahayı tek başına toplar. Bu ligde her takımda rahat oynar ve fark yaratır.
Şimdi google translate den de teyit ettim senin dediğin gibi çıkartalımmış oyumu da verdim yüklenin oraya ben verdiğimde %59 du asamoah
Aslolan Galatasaray'dır
Rica hoca o kadar kötü bir hoca degilAntalya futbolcu olarak vizyon transferleri yapıyor ancak teknik direktör fıss onu da değiştirseler tam olacak
Aslolan Galatasaray'dır
Şu Gaitanı alalım yahu.Offffffff ne çilek olur be.
Evet bende az önce teyit ettim.Şuan %61 olmuş.Oy vermeyenler yüklensin.
Dün sneijderi üzdünüzAsamoah istiyorum
Oo süper fiyatGalatasaray,4 senelik anlaşma yaptığı Asamoah’a her yıl için 2,5 milyon Euro verecek.
-TRT Spor
Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum
Ben kimseye kolay kolay küfür etmem.
Yazdigim mesajlari anlamayana anlayisi kit, taraftarligimi sorgulayana terbiyesiz derim.
Bugüne kadar cok sükür yolda yürürken kimse icin önümü ilikleyecek vaziyete sokmadim kendimi.
Senin dedigin tek bisey var, Asamoha konusunda hala aciklanmadigi icin tedirgin olanlarin taraftarligina bilmem ne, sunu yazmayin, forumdan gidin, transfer nöbetine girmeyin.
Bunlarin hic birisi senin haddine degil.
Edit: Huzursuzlugumu arttiran dün Denayer haberleri düstükten sonra aciklama oldu.

Hem daha cabuk hem daha yuksek? 4.8 i 1 senede odemeyi teklif etseymisler keskeFutbol Arena @futbolarena
ÖZEL - Galatasaray, Asamoah için 2 yıl vadeli 4,8 milyon Euroluk teklifini, 1 yıl içinde ödeme şartıyla 5,2 milyon Euro'ya çıkardı.
Kapanmis bir konuyu tekrar acmanin geregi ne simdi?Bak sürekli seni sorguluyoruz bence kendine çeki düzen vermen gerek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi