Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIo8OAvXUAAa4_0.jpg
DIo8OBQW0AEZE3-.jpg

selamun aleykum

asamoah gelmistir inc allah..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milenyum cocuklari soylendikleri kadar yetenekliyse su takimda en az 2-3 tanesi kalici olmali.

Cengiz Ünder (AS Roma)
Çağlar Soyüncü (Freiburg)
Enes Ünal (Villareal)

Cenk Gönen (Malaga)
Salih Uçan (Sion)

Yabancı sınırı değiştikten sonra yurt dışında bulunanlar.

Sınır değil iyi veya kötü futbolcu vardır. Altyapın sağlamsa Arda, Çağlar, Enes, Cengiz'ler çıkar ve oynar.

Bursaspor bir ara çok iyiydi o dönem Sercan, Volkan gibiler gitse belki şimdi daha farklı bir seviyede olacaklardı. O yüzden bir kendine gelsinler.

Kulup olarak söylemistir.

Kulüp olarak dediyse de berbat halde ki Fenerbahçe geçen sezon Manchester United'i yendi.

Beşiktaş 2 maçta Napoli'den 4 puan aldı.

Osmanlı Villareal'i yenip grup lideri oldu.

Başakşehir 2 maçta Sevilla'ya kök söktürüp elendi.

Türk kulüpleri geçtiğimiz sezon son 6 yılda ki en yüksek UEFA PUANINI topladı.

Asamoah bu saatten sonra dönmez ben rahatım o konuda.

Yalnız Gaitan mükemmel ötesi bir transfer olurdu be. Atletico elden çıkarmaya karar verdiyse şimdi kiralarız sonra da adamı aşık edip bonservisini alırız. Herif psikopat gibi oynar burada.

Gaitan, süper yıldızların büyük liglerde yaptığı etkiyi bu ligde yapabilecek seviyede bir adam.

Aslında yaşı da uygun bu taraflara gelmeye ama yine de pek ihtimal vermiyorum.

CL listeleri gece 1e kadar verilebilr.

O Mircea isimli hıyarın da kafasına kuş sürüsü sıçar umarım.

Kulüp olarak dediyse de berbat halde ki Fenerbahçe geçen sezon Manchester United'i yendi.

Beşiktaş 2 maçta Napoli'den 4 puan aldı.

Osmanlı Villareal'i yenip grup lideri oldu.

Başakşehir 2 maçta Sevilla'ya kök söktürüp elendi.

Türk kulüpleri geçtiğimiz sezon son 6 yılda ki en yüksek UEFA PUANINI topladı.

Knk kendi donemlerine vurgu yapmak istemistir o yaw. 96-00 ve sonraki kendi donemi gelen avrupa basarilari. Adam gecmiste yasiyor maalesef. Luceye yakistiramadim.

Bu yabanci kuralinin faydasi 1 2 senede belli olmaz.en az 7 8 sene uygulayacaksin ki altyapidan cikan adamlar calismaya yonelsin bi iki sozlesme imzalayarak milyonlari goturup yatmayi ogrenmesin.yabancilardan biseyler ogrensin. Suanki jenerasyon 7 sene boyunca boyle giderse eminim turk futbolcular da disiplini ve calisarak gelistiklerini ogrenecekler.
en yakin ornegi emre mor ve cengiz under. Suan 3 buyuk klupten birine transfer olup 2.5m euro kazaniyorlardi en az. Sormak lazim fb mi yoksa roma mi daha iyi cengiz icin?

Knk kendi donemlerine vurgu yapmak istemistir o yaw. 96-00 ve sonraki kendi donemi gelen avrupa basarilari. Adam gecmiste yasiyor maalesef. Luceye yakistiramadim.

Lucescu tam bir çingene. Başarısızlığa kılıf arayıp, sahibinin sesi olmayı seçmiş Galatasaray'a hala kin besleyen bir adam.

96-2000 yılının futbol dünyası ile şimdi ki bir mi. O dönem bu kadar transfer piyasası yoktu. Her ülke kendi ağırlıklı kadroları ile oynuyordu İngiliz ve İtalyanlar hariç ki onlar da en iyi iki ligdi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt