Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hayırlı bayramlar yeri değil biliyorum ama din bilgisi yüksek bir arkadaş var mı acaba aramızda? Babamın mezarından büyü çıktı

Yanlış muhatap peşindesin emmoğlu..

Büyünün İslam dininde yeri yoktur.. Çünkü büyü hiç bir dinle alakalı değildir, büyücülerde büyü yaparken hiçbir dinden güç devşirmezler. Tamamen kişisel yeteneklerle alakalı ve o kişiler de genelde bile deği; çoğunlukla dindışıdır.. Geri kalnlarda dini toplum içinde kalabilmek adına, kamuflaj malzemesi olarak kullanırlar

Fazlada söze gerek yok bence..

Arkadaşlar bu hurafeleri isterseniz başlık açarak tartışınız. Bunları görme beklentisi ile burada bulunmuyoruz açıkçası.

Yanlış muhatap peşindesin emmoğlu..

Büyünün İslam dininde yeri yoktur.. Çünkü büyü hiç bir dinle alakalı değildir, büyücülerde büyü yaparken hiçbir dinden güç devşirmezler. Tamamen kişisel yeteneklerle alakalı ve o kişiler de genelde bile deği; çoğunlukla dindışıdır.. Geri kalnlarda dini toplum içinde kalabilmek adına, kamuflaj malzemesi olarak kullanırlar

Fazlada söze gerek yok bence..

Hocam kati suretle zaten ne inanırım ne de inananla muhattap olurum. Orada defin işlemine gelen hocanın söylediğini aktardım. Böyle şeyler cahilce şeyler dinimizde yeri yok orası kesin ama bu sapkın işlerle uğraşan sapkın kişiler varmış bugün şahit oldum

Hocam kati suretle zaten ne inanırım ne de inananla muhattap olurum. Orada defin işlemine gelen hocanın söylediğini aktardım. Böyle şeyler cahilce şeyler dinimizde yeri yok orası kesin ama bu sapkın işlerle uğraşan sapkın kişiler varmış bugün şahit oldum

Bunlar kendilerinin yaptıklarına yada yapabileceklerine inanan cahil basiretsiz/iradesiz ruhların korkularından beslenerek ayakta kalırlar..

Çözüm; iradeli olup, Yok saymaktan geçer..

Asamoah + Gaitan gelsin transferi kapatalim. Hatta birine bile raziyim.

Hocam selamlar öncelikle,her bayram olduğu gibi babamın mezarlığını ziyarete gittik. Mezarın üstünde birşey sarılı duruyordu. Böyle bildiğin itinayla sarılmış edilmiş. Aldık baktık orada cenaze gömülüyordu oradaki hocayı bekledik ona gösterdik. Tahta kaşıkları sarmışlar üstüne naylan geçirip sarmışlar. Açtılar falan kaşıkların içinden daha önce hayatımızda görmediğimiz bir erkek bir kadın ın resimleri çıktı. Neyin nesidir bilemiyoruz
Babanın mezarını bir büyüye alet etmişler anladığım kadarıyla

Alnitak Alnilam Mintaka

Bunlar kendilerinin yaptıklarına yada yapabileceklerine inanan cahil basişretsiz ruhların korkularından beslenerek ayakta kalırlar..

Çözüm; iradeli olup, Yok saymaktan geçer..
Teşekkür ederim çok haklısınız daha fazla hakkında yazıp buradaki arkadaşları da bayram günü rahatsız etmek istemem saygılar cevabınızın altima imzami atarım hayırlı bayramlar Tamer renktas

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürpriz Gaitan olsa keşke...

Arkadaşlar Asamoah da son durum nedir acaba özet geçebilecek var mi? Gece collina dan sonra takip edemedim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIo8OAvXUAAa4_0.jpg
DIo8OBQW0AEZE3-.jpg
Asomah transferi ile birlikte 25-26 milyon euroya taş gibi takım kurmuş bir oluyoruz.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Shaktar'da 350 tane Brezilyalıyla oynayan uzaktan kumanda'nın dediklerini çok ciddiye almayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt