- 25 Temmuz 2011
- 7.781
- 4.672
- 2.088
Bizimkiler takimi sol beksiz birakmaz bu konuda rahat olun .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk defa Ibrahim Setenin patladigini gordum
babayı aldılar diye konu olmaz mı?Baba Rahman veya Kenedy en mantıklı isimler gibi duruyor. Chelsea bunları kadroda düşünmüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
linnes sakatlanırsa veya cezalı olursa kim oynayacak?Eger Linnesin onune iyi bir sol acik gelirse Linnes devre arasina kadar idare eder bence. Bu saatten sonra orta saha ve forvet alternatif oyuncu bakilmali.; Baba Rahman falan zorlanabilir. Ancak Linnesten daha effektif olacagini ben pek sanmiyorum.
Saçma saçma konuşmayın. Yok gomis de 2 3 mac sol bek oynar. Kardeş denayer forvet oynar sol bek oynamaz . Sol bek her türlü gelirSakin olun gencler
Gelirse super, gelmezse de juve bilir, ocakta 2 mln.a veya mayista bedelsiz aliriz
Linnes goturur bu sene
1-2 macta da Denayer oynar ocaka kadar
Kupada da genclerden oynatir, 2-3 tane cok iyi genclerimiz var diyordunuz hem onlar da tecrube kazansin
Bedimo bittik renkdasHenri Bedimo - Performans 16/17 | Transfermarkt
Marsilya Henri Bedimoyu düşünmüyor kadroda. Bu sene oynatmadılar hiç.Baya düşüşte yalnız oyuncu
Baba Rahman veya Kenedy en mantıklı isimler gibi duruyor. Chelsea bunları kadroda düşünmüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evren Göz haber girmiş şimdi transfer çok zor diye.Kolpacı olduğu ortaya çıktı.İyi prim yaptı ama.Binlerce rt fav aldı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bedimo bittik renkdas
yasida 40a dayanmis zaten