Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler takimi sol beksiz birakmaz bu konuda rahat olun .

Carole ü neden yolladın ki o zaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alex Sandro altı maçın altısında da oynar. Orta saha desen Pjanic, Khedira, Matuidi, Marchisio Asamoah'ın önünde. Sturaro ve Bentancua da bu dörtlünün alternatifleri arasındayken Asamoah'ı kadroda tutmak serefsizlikten başka bir şey değil.

Eger Linnesin onune iyi bir sol acik gelirse Linnes devre arasina kadar idare eder bence. Bu saatten sonra orta saha ve forvet alternatif oyuncu bakilmali.; Baba Rahman falan zorlanabilir. Ancak Linnesten daha effektif olacagini ben pek sanmiyorum.

Gaitan kiralıksa alalım bence, sol bek Allah'a emanet olur o hücum gücü karşısında hiçbir takım dayanamaz ligdeki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah gelecek ben inanıyorum.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahman baba uzun süre sakattı yeni çıktı sakatlıktan kiralık olarak riske girmeye değer.tutmazsa ocakta şutlarız.hatta kenedy'i de alalım hem sol açık hem sol bek rotasyonunda oynar.

Eger Linnesin onune iyi bir sol acik gelirse Linnes devre arasina kadar idare eder bence. Bu saatten sonra orta saha ve forvet alternatif oyuncu bakilmali.; Baba Rahman falan zorlanabilir. Ancak Linnesten daha effektif olacagini ben pek sanmiyorum.
linnes sakatlanırsa veya cezalı olursa kim oynayacak?
carolü gönderdiler..
bekin yedeği olmadan sezona mı girilir?

Sakin olun gencler
Gelirse super, gelmezse de juve bilir, ocakta 2 mln.a veya mayista bedelsiz aliriz
Linnes goturur bu sene
1-2 macta da Denayer oynar ocaka kadar
Kupada da genclerden oynatir, 2-3 tane cok iyi genclerimiz var diyordunuz hem onlar da tecrube kazansin
Saçma saçma konuşmayın. Yok gomis de 2 3 mac sol bek oynar. Kardeş denayer forvet oynar sol bek oynamaz . Sol bek her türlü gelir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carole alan birisi çıktı diye şükretmek lazım. Asamoah gelseydi tabiki iyi olurdu ama gelmiyor diye Carole yeteneksizine katlanmak zorundamıyız.

Ulan tek eksik parçaydı Asamoah. Solbeki geç orta saha ve sol önde de oynuyordu. Hadi gel şimdi öyle alternatifli adam bulda oyna. Orta sahada birine bişey olsa direk Asamoah oynayacaktı şimdi Leşçuk'a kaldık

Twitter da tag yapmak lazım ordan dünya gündemine taşıyalım ve asamoahı daha da ateşleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt