Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.o Antalya Kadromuz:

38edce4a2859d2b9a9aa3341a94d3473.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

[IGM][/IGM]Altyapıda sol bek bir kardeşimiz vardı ismi Melih 'di sanırım. Yedekte onunla devam etsek de Ocak transfer dönemine kadar idare edemezmiyiz ki? Hem iyi gelişme kaydederse gerek de kalmaz transfere.

İste bunlarda orul orul onun bunun çocuğu
6c6f9eb7fbecf84416caea24def1b7cc.jpg

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah noldu beyler? Calisiyorum butun gun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Olaki şu Asamoah gelirse 40 gün bildirimi yapılmalı. Elin fenevlisi tinercisi ve zebrasına ders olsun

Ben daha onceyi degil bu transfer doneminden bahsediyorum... Bazen elinde olmayan nedenlerden oturu bazi seyler istedigin gibi gitmez ki ben hala Asa nin gelecegini dusunuyorum...

Ha B planlari olmamasini 2 seye yorarim... Ya Asa tamamdir ve gelecektir yada Juve bizi kazikladi... Yani ilk once tamam deyip sonra kivirdi... Baska bi secenek yok... Bizimkiler bile bile neden hem Carole u hem Bob Marley Cavandayi yollasinlar? Bu yuzden ben sucu bizimkilere atamam...

Ben bu transfer sezonundan mnunum! Asa gelmese bile

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ciddi bir profesyonel iste, hele ki GS gibi buyuk projede "Tamam" in tek bir karsiligi vardir, "Islak imza".

Diger hepsi bos laftir.

GS in profesyoneliysen Juveye sure verirsin, ki en gec 20 agustos falan cunku deadline nin 1 eylul.

20 agustos itibari ile "Islak imza" yoksa 21 Agustosta "iyi bir profesyonel" olarak isini bitirdigin benzer isi gorecek B planina imza attirip projeyi riske etmemen gerekiyordu.

Ustelik bu skandali bir sene evvel yapip GS in en ufak fayda vermeden , is gormeden De jong senin 5 milyonuna mal olmusken bu hatayi tekrar yapmaya cok daha fazla korkman gerekiyordu.

Sense birebir aynisini yaptin.

Bunun en hafif karsiligi "Is bilmezlik" tir !! ;)

Son düzenleme:
Juventus'a karsi intikam yemini edelim. Resmen oyaladilar satacaklar diye ve simdi dalgasini geciyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt