Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar sakin olun. 8 gunumuz var, paramiz var, sol bek alacagiz elbette.Tudor ve Cenk Ergun takimi beksiz birakirlar mi sizce?
Afrikadan bile olsa sol bek transferi olacak. No Panik no Stress!

Conte hocamız ebedi dostu Tudora Rahman hediyesini iletecektir

Juve dışında başka CL kadrosunu açıklayan yokmuş diyorlar, doğru mu acaba ?

Ömer Utku, Efe Doğan, Taner Nalbant ve şu anda ismini hatırlamadığım bir iki arkadaş daha. Ben böyle şeyi sevmem, derdim öyle taraftarlığıma varana kadar laf edenleri piste alayım falanda değil. Bakın bu olaydan ders çıkarın, duyumcuların ipi ile kuyuya inilmez. Bu duyumcular kaç senedir böyle, kaç kere patladıklarının haddi hesabı yok. Kulüpten, futboldan sorumlu yöneticiden veyahut oyuncudan resmi veya buna yakın bir açıklama olmadan bir transfer bitmez. Ben ne transferler gördüm sağlık kontrolünden dönen, hatta kontrolden sonra imzadan dönen. Bu piyasa böyledir, böyle gider. Dün derdim negatif sinerji yaratmak falan değildi, Galatasarayımız için kilit bir transferin, çünkü şu anda o pozisyon oranın yedeği tarafından idare ediliyor, o kadar net haberler girilmesine rağmen açıklanmaması beni huzursuz etti. Çünkü zaten dalgalı olan bir transfer süreçinde Juventus yöneticisinin mide bulandırıcı açıklaması daha bir kaç saat önce düşmüştü piyasaya. Yaptığı açıklamanın içeriği doğru, yalan yada strateji, bunu biz bilemeyiz ama zaten dalgalı olan süreçi iyice bulandırdı. Hala daha bitmiş bişey yok, tamam listeye alınması hiç hayra işaret değil ama yinede belli olmaz bu işler. Olmazsa dahi dünyanın sonu değil, biraz daha zaman var Alternatif isimlere bakılır, olmuyor mu, koysunlar arkadaş alt yapıdan bir çocuğu linnesin yedeğine, böyle şeylere biraz cesaret etmemiz lazım artık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakli ciktin rtas, temkinli olsaydim bu kadar sinirlenmezdim

Ama gel gor ki benim hala umdum var gelecegine dair

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juventus'a verilen tepki yersiz. Transfer zaten yabancı kaynaklara göre zordu. Atalanta oyuncusunun juveye dönmesine bağlıydı olay. Asıl kızmamız gereken bizi yok yere umutlandıran yönetim. Hiç bir yönetici açıklama da yapmadı asamoah transferi ile ilgili.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar sakin olun. 8 gunumuz var, paramiz var, sol bek alacagiz elbette.Tudor ve Cenk Ergun takimi beksiz birakirlar mi sizce?
Afrikadan bile olsa sol bek transferi olacak. No Panik no Stress!

Bu kadro kalitesine yakışır biri olsun renktaş o kadar düşmeyelim :D

Şuan ortam Fernando ve Feghouli transferlerinden önceki ortam gibi bakalım ne olacak

Forum basmak falan hoş hareketler değil, kendinizi rezil etmeyin.

Adamların hepsi Stephen yerine Asamoah olmamalıydı diyor.

Bu kadar transfer için geldi geliyor diyen adamlar 1 transferde kolpa yapmış olamazlar. Onlarda sonuçta Cenk'ten olmasa bile Cenk'e yakın birilerinden duyum alıyorlar ki Feghouli'de dahil hiç bir transfer bu ıslak imza mevzusu çıkmadı o mevzunun aslı nedir veya ıslak imza nedir ne işe yarar biri çıkıp bizi aydınlatabilir mi forumda. Sonuçta zorladık Juve adam almadı vermediler denilse kimsi bişey diyemez. Ama itinayla anlaştık ıslak imza var deniliyor hala

BlowJob Kulubu taraftarinin iyice gotu kalkti. Sezon sonu hesaplasacagiz.

Listeyi değiştirebiliyorlar galiba, değiştirirlerse şaşırmayın.

Salak salak işler yapmayın la az sakin olun yönetime de baskı yapar, yönetim panik yapıp de Jong gibi son dakika mallığı yapmaz inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt