Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık solbek+kiralık orta saha alalım madem. Asamoah sigorta gibi adamdı 1 taşta 2 transfer gibiydi yazık oldu göze geldik resmen

Nevzat Dindar: ''Asamoah transferi hakkında yöneticilere soru sordum bana verilen cevap rüzgarın tersine döndüğü yönünde''

Nevzat Dindar: ''Transferin zora girmesinin sebebi sadece Juventus değil, Asamoah ve Asamoah'ın menajeri olduğu düşünülüyor.''

Nevzat Dindar:''Asamoah transferinin zora girmesinden sonra B ve C planları devreye sokuldu bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak.''

bos yapma nevzat bi yerimden salladim ama tutturamadim desene

Bu saatten sonra iyi bir sol beki ancak ederinin 2 katını verirsek alabiliriz.
Ya kiralık bir adam alsınlar yada scout ekibi genç bir oyuncu bulsun.

Baba Rahman sakatligini tamamen atlattiysa hemen kiralanmali, olmadi Kenedy kiralanmali, olmadi Guney Amerika'dan scout transferi yapilsin.

Bunu neye gore soyluyorsun hocam. Boyle bir karsilastirma yapamayiz bence. Cunku biz bu sene henuz Basaksehir seviyesinde bir takim ile oynamadik.

Başakşehir karşısında izlediğim sevillaya göre söylüyorum. Artı başakşehir iyi oynuyor ancak sevilla biraz baskı yapınca hata yapıyorlardı. Başakşehir karşısındaki sevilla çok temposuzdu.

Aslolan Galatasaray'dır

ibrahim seten ve evren göz hakkında bir daha yalama yapan olursa iki çift laf edeceğim onlara.
işin rezil boyutu gs twitter hesabı imalı paylaşım yaptı millete dalga konusu olduk.

Linese güveneceğiz artık. Bizimkiler böyle olacağını bilse strinicle anlaşırlardı bence. B planları olduğunu düşünmüyorum. Bundan sonra panik transferi olacak sol beke, bari çok para harcamasak. İyi oyuncu bulamayız, kiralık idare edecek bir yedek düşünelim.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadığım neden peki iki gündür geceleri asamoah bitti diye haber yaydılar kim dedi bunlara transferi bitirdik diye? Zaten dış basında bu kadar olumsuz haberler varken bizde böyle denmesi tuhaftı.

korkuyorumda asamoah olmadi diye grosskreutz gibi son dakika boktan bi transfer yapacaklar diye bi insan hicmi hatalarindan ders cikarmaz arkadas ya

Asamoah kesin geldi diyenler ölü taklidi mi yapıyolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene sol tarafa çok söveriz iyi adam bu saatten sonra gelmez. Zaten bakın görün 1-8 eylül arası kimse kaliteli adam alamaz millet enayi mi sana adam versin yerine kaç para olsa bile adam alamayacak sonuç olarak

Illa transfer yapacagiz diye gereksiz bir isim transfer edilmemeli. Eger uygun bir sol bek varsa gelsin, yoksa yolumuza bakariz. Linnes cok formda, alternatifi yok diyenler olabilir. Muslera'nin da yok, yapacak birsey yok. Zaten acik ara en kaliteli kadroya sahibiz. Her turlu şampiyon olacagiz. Asamoah transferi yatti diye ozellikle siyah beyaz kanatli kuslarin sevinci nafile.

avrupada transfer dönemi kapandı yeni oyuncu alamıyorlar. hiçbir takım eldeki kaliteli sol bekini sana kolay kolay vermez. ya leşleri alırsın ya da en az 2 -3 katı fiyat vermek zorunda kalırsın . hatta parayla bile iyi oyuncuyu alman zor zira rotasyonu dar takımlar sana neden kaliteli bekini verip de ormana baltasız giden oduncu misali kalsınlar ?

herkes bizim gibi keriz mi yedek sol bekini satıp sap gibi ortada kalsın ?
linnes sakatlansa cezalı olsa şapa oturduk . zavallı denayer sağ bek oynadıktan sonra sol bek de oynamalı. yakında forvete de koyarız :)

Ulan üzücü oldu bu ya. Linnes idare etsin sol beki artık, acele transfer yapıp elimize yüzümüze bulaştırmayalım.

?❤️

Idare edecek bir kadromuz yok bu kadar kadro kuruldu idare etmesi falan olmaz artik.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt