Barış Karayel
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2017
- 655
- 415
- 663
Ben miyim o zaman bunun sorumlusu ??
Sen adama süre vermezsen, örneğin 20 Ağustosa kadar imza atılmalı 21 inde ben diğer alternatifimizi alıcam deyip 20 si akşamını bekliycen, olmadı mı ASamoah benzeri bir sol beki alıp koyucan takıma!
Yöneticinin işi öngörmek, önlem almaktır.
Mesela yönetici isen bu sene içinde sattığın kadar al cezası alırsak deyip Serdar müzmin sakat deyip Denayeri kiralamak yerine almayı planlayacaksın. Sol bek alacaksın.
Sonra gidip juveyi suçlamak en saçma hareket olur!!
Hiç yazımı büyütme. Sanki 2 transfer yapıp da 3.yü becerememiş ambiansı yaratma. Bu takım 8 transfer yaptı 8!!!! Hepsi de ilk 11 e ! Sen tarihinde 8 tane bu kalitede transferin yapıldığı bir dönem göster ki ben susayım.
Feguiliden sonra yada olağanüstü divan kongresinden sonra transferi kapattık deseler ağzınızı açabilecekmişsiniz? Suç hala 9. Transferi yapmaya çalışmaları mı? Ve transfer etmeye çalıştıkları oyuncuların klası belli.
Kaldıki ben Juveyi suçlamıyorum. Ben hala olabilme ihtimalini düşünenlerdenim. Ama ola ki olmazsa bunun suçlusu yüzde 80 asomoah ın menejeridir. Bizi tamam tamam deyip oyalayıp taraftarın isteğini görüp ya ücreti yükseltmek istemiştir yada ek talepte bulunmuştur yada Juvenin oraya oyuncu transfer edememesini kullanıp sağlam sözleşme kopartma çabasıdır.
Neyse ne değilse Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.