Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben miyim o zaman bunun sorumlusu ??

Sen adama süre vermezsen, örneğin 20 Ağustosa kadar imza atılmalı 21 inde ben diğer alternatifimizi alıcam deyip 20 si akşamını bekliycen, olmadı mı ASamoah benzeri bir sol beki alıp koyucan takıma!

Yöneticinin işi öngörmek, önlem almaktır.

Mesela yönetici isen bu sene içinde sattığın kadar al cezası alırsak deyip Serdar müzmin sakat deyip Denayeri kiralamak yerine almayı planlayacaksın. Sol bek alacaksın.

Sonra gidip juveyi suçlamak en saçma hareket olur!!

Hiç yazımı büyütme. Sanki 2 transfer yapıp da 3.yü becerememiş ambiansı yaratma. Bu takım 8 transfer yaptı 8!!!! Hepsi de ilk 11 e ! Sen tarihinde 8 tane bu kalitede transferin yapıldığı bir dönem göster ki ben susayım.

Feguiliden sonra yada olağanüstü divan kongresinden sonra transferi kapattık deseler ağzınızı açabilecekmişsiniz? Suç hala 9. Transferi yapmaya çalışmaları mı? Ve transfer etmeye çalıştıkları oyuncuların klası belli.

Kaldıki ben Juveyi suçlamıyorum. Ben hala olabilme ihtimalini düşünenlerdenim. Ama ola ki olmazsa bunun suçlusu yüzde 80 asomoah ın menejeridir. Bizi tamam tamam deyip oyalayıp taraftarın isteğini görüp ya ücreti yükseltmek istemiştir yada ek talepte bulunmuştur yada Juvenin oraya oyuncu transfer edememesini kullanıp sağlam sözleşme kopartma çabasıdır.

Neyse ne değilse Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

Boyle guzel bir kadro içinde opsiyonlu falan alsak mesela parlayabilir belki

Şuan risk hamlesi iyi olmaz hocam ya tutarsa ile solbek ve sağbekimiz yıllardır ne haldeydi bu sene nokta atışları oldu hep. Eski Baba Rahman'ın %70 i kadar oynayacaksa Rahman gelsin ama bu Kenedy falan bize olmaz adam sol açıktan devşirme oldu bir kere

Rahman Afrika kupasinda gecirdigi sakatligi atlatamadi, ameliyat olacakmis, Schalke bu yüzden almadiklarini acikladi

Şuan risk hamlesi iyi olmaz hocam ya tutarsa ile solbek ve sağbekimiz yıllardır ne haldeydi bu sene nokta atışları oldu hep. Eski Baba Rahman'ın %70 i kadar oynayacaksa Rahman gelsin ama bu Kenedy falan bize olmaz adam sol açıktan devşirme oldu bir kere
kenedy babamin oglu değil zaten ya kimin oldugu farketmez bana
Katki versin yeterli :)

Hiç yazımı büyütme. Sanki 2 transfer yapıp da 3.yü becerememiş ambiansı yaratma. Bu takım 8 transfer yaptı 8!!!! Hepsi de ilk 11 e ! Sen tarihinde 8 tane bu kalitede transferin yapıldığı bir dönem göster ki ben susayım.

Feguiliden sonra yada olağanüstü divan kongresinden sonra transferi kapattık deseler ağzınızı açabilecekmişsiniz? Suç hala 9. Transferi yapmaya çalışmaları mı? Ve transfer etmeye çalıştıkları oyuncuların klası belli.

Kaldıki ben Juveyi suçlamıyorum. Ben hala olabilme ihtimalini düşünenlerdenim. Ama ola ki olmazsa bunun suçlusu yüzde 80 asomoah ın menejeridir. Bizi tamam tamam deyip oyalayıp taraftarın isteğini görüp ya ücreti yükseltmek istemiştir yada ek talepte bulunmuştur yada Juvenin oraya oyuncu transfer edememesini kullanıp sağlam sözleşme kopartma çabasıdır.

Neyse ne değilse Galatasaray için hayırlısı neyse o olsun.

ya gönderin şu koraya kınasınıda yaksın arkadaş cins midir nedir ne laf yetiştiriyon

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat Dindar: ''Asamoah transferi hakkında yöneticilere soru sordum bana verilen cevap rüzgarın tersine döndüğü yönünde''

Nevzat Dindar: ''Transferin zora girmesinin sebebi sadece Juventus değil, Asamoah ve Asamoah'ın menajeri olduğu düşünülüyor.''

Nevzat Dindar:''Asamoah transferinin zora girmesinden sonra B ve C planları devreye sokuldu bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak.''

Bu yavsaga sormamislar mi "GS yoneticileri ruzgara gore mi transfer yapiyo ozaman" diye??

Nevzat Dindar: ''Asamoah transferi hakkında yöneticilere soru sordum bana verilen cevap rüzgarın tersine döndüğü yönünde''

Nevzat Dindar: ''Transferin zora girmesinin sebebi sadece Juventus değil, Asamoah ve Asamoah'ın menajeri olduğu düşünülüyor.''

Nevzat Dindar:''Asamoah transferinin zora girmesinden sonra B ve C planları devreye sokuldu bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak.''
vitor hugo,pasalic ve kuckada b c planina dahil mi nevzatt

90dk izlemedim hocam videolarda izledim tam bir kanat bek gibi. Hatta sol kanat gibi ama bekte de fena değil.
Potansiyeli var daha olmamış dedigin gibi
Zaten iste onun kumarina girmemeliyiz.Simdi şöyle düşün Asamoah gelse Linnes hirs yapar dimi? Bu adam gelse yapar mi bence yapmaz sonuçta bu adam linnes i kesemezse kimseyi kesemez.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat konuştum bitti dediyse herhalde yalan oldu transfer. Yani moraran ben oldum. Tabii biz burada "bitecek gibi, inşallah bitiyor, bitmek üzere" derken diğer yapılan bütün transferlerin gidişatına bakarak diyorduk, kimseyi bir şeylere inandırma amacımız yoktu.

Benim için çok kötü oldu herhalde en çok isteyenlerden biriydim burada ve en çol istediğim adamdı bu transfer döneminde ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Konuyu saptırmamak yansıtmamak için bir şey de demek istemiyordum ama burada bu transferler yatsın diye bekleyen, acayip acayip ben demiştim havalarına girmeye çalışan gereksiz adam çok fazla var. Inşallah mutlu olmuşlardır ki görüyorum olumsuz haber veren mesajları beğenmeye başlamışlar hemen.

Juventus bilerek vermedi asamoahi başka açıklaması yok, kadrolarında bek oynayan liec var ama adamı kadroya almadılar. De sicligio sol bek de oynar. Ama evren göz şaşırttı beni adam şimdiye kadar resmi imza olmadan haber yapmazdı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ruya kadro umutlari bitti yani

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt