Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f35c853f7c1569967a3a2d13649b1e7d.jpg

abv juventus!!!!

Yazık ya nasıl bir taraftar grubuyuz. Berbat bir kadrosu olan fener bile sizin kadar saydirmiyordur. Cenk ergun daha ne yapsın be, o kadar çöp yolladı üstüne 8 tane müthiş transfer yaptı ve 9. Sol bek olarak yapilacak, az saygı duyun yapılan işlere. Rakipler bizimle maça çıkarken korkuyor kadrodan burayı okuyan zanneder ligin en kötü kadrosu bizde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra asamoah ayartacaksin juve ye hayir getirmeyecek sekilde aklını celeceksin

Bu Ahmed Arif i neden forumda tutuyorsunuz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapılacak en mantıklı iş kiralık veya maliyeti düşük birini alıp Ocak'da Haziran için Aso'ya imza attırmak şu an

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte aslında kimsenin yaptığı bişey yok, herkes üzülüyor, herkes kızıyor, sadece bunu farklı bir şekilde dile getirenler oluyor. Bunu alıp ikide bir sizin gibi taraftara demek doğru değil. Para konusunda katılmıyorum, sonuçta önceden bir bütçe belirler ona göre transfer yaparsın, paran kaldı ise böyle bir oyuncuya talip olursun. Mesela yine şu kadar transfer yapıldı yönetimi eleştirmek haksızlık olur diyorsun. Kimse bu rotada eleştirimiyor ki, çıta yükseldi, herkes bu pozisyon içinde kalite istiyor. Kaliteli bir isme takip olunduğuna göre parada sorun değil demek ki. Asamoah olur veya olmaz, daha hala belli de olmaz ama işte yönetime kızılmasının kilit noktası şu an itibari ile ortada alternatif bir plan görünmemesi ve artık zaman aleyhimize işlediği için kaliteli bir oyuncunun gelmesinin zor olması. Belki vardır biz bilmiyoruzdur ama işte taraftara çıkıp bunu anlatmazsan taraftara kızar. Çıkıp anlatırsan yada kaliteli birini getirisen bayram yerine döner. Yine bu durumda şimdiye kadar yapılan transfer ile ilgili, kaliteli beklentiyi yükselten transferler ve sol bek pozisyonu eksik.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önceki mesajlarımda belirttim benim çok değerli aslan yürekli kardeşim. Benim sözüm gerçekten gelmesini çok isteyip gelmediğine üzülenlere değil. Ciddi ciddi her olumsuz durumda zaten canımız yanıyorken başka hesaplar peşinde koşup istedikleri mağlubiyet gelmeyince sesini çıkarmayıp bu tür olumsuzlukları fırsat kollayanlarda.

Kendi Galatasaraylı yüreğini düşünüp bu insanlar Yok deme lütfen bu forumda bu insanlar var ve defalarca bunu itiraf eden insanlar tanıyorum Galatasaray'ın yenilgisine viski açacak olan insanları ve bu mesajı beğenen moderatör tanıyorum ben.

Ve bunu yazmaktan asla çekinmicem zira korkmuyorum. Aslolan Kişiler değil Galatasaraydır! Kişiler yüzünden Galatasaray'ın başarısız olmasını istemek ihanettirler ve benim buna eyvallahım olmaz.

Asamoah gelmiyorsa alternatifler değerlendirilmeli. Kiralık falan biri bulunmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Ahmed Arif i neden forumda tutuyorsunuz

Sadece olumsuz olaylarda geliyor. Galatasaray iyi oynadığında, iyi transfer yaptığında yok. Bu adam Galatasaraylı falan olamaz. Moral bozmak için geliyor

_____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Linnes
____________Fernando_____________
________Ndiaye____Belhanda________
___Feghouli___Gomis___Rodrigues____
+Tolga,Sinan,Yasin,Serdar,Selçuk,Eren,Koray
Hiç yoktan iyidir yaw bir sol bek bekleyeceğiz artık

Sol beke güneş vuruyormuş, admin ince görmüş. Eee, sonuç? Yönetici dediğin adam duyumcu gibi davranırsa çarşı karışır.

İnşallah gün yüzü göremezsin Juventus. Cl'de foldoş olursun inşallah. En ummadığın anda en güvendiğin adam sakatlanır inşallah haysiyetsiz takım

Sadece olumsuz olaylarda geliyor. Galatasaray iyi oynadığında, iyi transfer yaptığında yok. Bu adam Galatasaraylı falan olamaz. Moral bozmak için geliyor

Yöneticilerin bu gibi insanlari forumda barındırmamalı, yoksa gerçekten bizi forumdan soğutuyor yönetim.

Galatasaray var olsun, sağ olsun da gerisi hikaye.

Bu sene Galatasaray düşmanlarını öldüreceğiz. Juventus da dahil.

Asamoah konusu bence %100 olarak kapanmış değil, maç 90 dakika gerçeğinden yola çıkacak olursak 8 eylüle kadar herşey mümkün. Olası transferin gerçekleşmemesi durumunda da en azından linnes ayarında bi bek işimizi görür şu kadro planlamasında. Netice itibariyle stsl de kalecisi fabri stoperi tosic olan takım 2 sene ligi süpürebiliyor omurgan sağlam olsun da gerisi halledilir.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani hala diyorsunuzki guney amerikadan alternatif de bakmayin kiralik, 8 ine kadar elimizde sifir adet sol bek varken hala salak gibi Juveyi ve asamoahi beklemeye devam edelim ????

Real Betis'teki Rıza Durmisi nasıl izleyen var mı? Donk artı 5 milyon euro falan alabiliriz belki. Donk geçen yıl Betis'te ara sıra oynuyordu önersek kabul edebilirler ama işte almak zor adamlar sol bekini satıp yerine oyuncu alamayacak.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt