Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işde sadece juvenin değil, avrupa daki vr burrdaki bütün GS düşmanlarının parmağı var..

Abi geçelim bu işleri. Transfer döneminin sonuna geldik. Sanki başka sol bek yokmuş gibi koca yaz Juve nin kapısında yatarsak olacağı buydu. İmza attirmadan elindeki tek sol beki gönderiyorsun. Sonra gelip ühü ühü kandırıldık dersen komik olur rezillik resmen.

Şerefsiz juve hareketinden sonra;
muslera
maicon Serdar denayer
mariano . fernando . linnes
ndiaye
feghouli belhanda
gomis

bu formasyon da denenebilir​

Son düzenleme:
Yarım saattir transfermarkttan bakıyorum şu an alabileceğimiz adam akıllı sol bek yok alayı çöp.Ciddi ciddi H.Balta'yı rotasyona sokup transfer yapmamayı düşünebiliriz

Olsun Özellikle Gomise açtığı ortaları koymak istedim sonuçta yıllarca Ligue 1 havası yemiş adam bu kadromuzda görev adamı olsun yeter
Bu adam için 33-34 yaşında diyolardı ileri gidip gelemez tıkanır kalır bol bol pozisyon veririz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son güne kadar bekleyip son gün reddedilmesinin tek açıklaması var bizden intikam aldılar resmen

Son düzenleme:
İskender Baydar'ın açıklaması amatörce olmuş yüzde 1 ihtimal gerçekleşti diyor neye göre? Adamlar şu kadar para verin vericez deyip biz verdik de red mi ettiler? Salak salak resmi hesaptan duyum vermeyeceksin mevzu kesin değilse, kesin bir mallık yapıcaz zaten yapmasak şaşardım.

Yani hala diyorsunuzki guney amerikadan alternatif de bakmayin kiralik, 8 ine kadar elimizde sifir adet sol bek varken hala salak gibi Juveyi ve asamoahi beklemeye devam edelim ????

Gerçekten Galatasaray ı düşündüğünü düşünerek cevap yazıyorum bana 5milyon Euro civarında Asomoah ayarında kalibresinde alabileceğin birtane oyuncu yaz susacağım!

Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz cidden? Neden Asamoah ı son güne kadar beklemişiz sanki Tarık Çamdaldan bahsediyoruz?

Bu adam için 33-34 yaşında diyolardı ileri gidip gelemez tıkanır kalır bol bol pozisyon veririz

Illa sövecek bir adamimiz olsun diyorsun peki

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw Jaume Costa alınabilecek durumdada benmi istemiyorum,Bedimo Linnesle dönüşümlü idare eder bu ligte bu kadar abartmayalım Beşiktaşında şuan adam akıllı iki beki var

İskender Baydar'ın açıklaması amatörce olmuş yüzde 1 ihtimal gerçekleşti diyor neye göre? Adamlar şu kadar para verin vericez deyip biz verdik de red mi ettiler? Salak salak resmi hesaptan duyum vermeyeceksin mevzu kesin değilse, kesin bir mallık yapıcaz zaten yapmasak şaşardım.

Bu kadar adamın yanılması bence normal değil. Çok anormal bir durum olmuş ki olay buralara geldi :D Resmi açıklama gelir umarım yerli monchiden. Niye olmadığını bilmek taraftarın hakkı.

Evren Göz sessizliğini koruyor hala

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw Jaume Costa alınabilecek durumdada benmi istemiyorum,Bedimo Linnesle dönüşümlü idare eder bu ligte bu kadar abartmayalım Beşiktaşında şuan adam akıllı iki beki var
Linnes ondan daha iyidir şuan, onun yerine genç sol bek alıp riske girmek daha mantıklı

Yazık ya nasıl bir taraftar grubuyuz. Berbat bir kadrosu olan fener bile sizin kadar saydirmiyordur. Cenk ergun daha ne yapsın be, o kadar çöp yolladı üstüne 8 tane müthiş transfer yaptı ve 9. Sol bek olarak yapilacak, az saygı duyun yapılan işlere. Rakipler bizimle maça çıkarken korkuyor kadrodan burayı okuyan zanneder ligin en kötü kadrosu bizde.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle sana katılıyorum rtas. Yönetime kin tutanlar en ufak tökezlemede kinlerini kusuyorlar. Halbuki bu sezon çok iyi şeyler yaptılar. Geçen 2 sezon hepimiz bu yönetime saydırdık. Ama bu sene tam gönlümüze göre transferler yaptılar ve takım taş gibi. Şimdi ne yapalım yönetime yine de saydıralım mı? İyi yaptıkları şeyleri yok farzedip küfür mü edelim. Geçen 2 sene çok küfür ettik bu sezon hiç değilse nefesimizi tüketecek işler yapmıyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt