Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marotta Spinazzola olmuyor dedi akşamına herkes bitti bu iş dedi sabah da resmi hesaplardan ipuçları geldi. Resmi hesaplar bunu yapmasa kimse ümitlenmeyecekti zaten.

Bence mallık bizde.

Orası öyle ama bu yıl yönetimden yada menajerlerden muhabir ve duyumculara inanılmaz bilgi akışı oldu. Çoğu bilgi transfer net açıklanmadan düştü her yere. O yüzden millete kızmaya gerek yok dediğin gibi mallık bizim yöneticilerde.

inşallah mal gibi panik transferi yapıp öküzün birini sol bek diye getirmezler!!

Bi ara sol stoper için ismi geçen Samir sol bekte oynuyordu bari o gelsin.

Marotta Spinazzola olmuyor dedi akşamına herkes bitti bu iş dedi sabah da resmi hesaplardan ipuçları geldi. Resmi hesaplar bunu yapmasa kimse ümitlenmeyecekti zaten.

Bence mallık bizde.

Asıl komedi bu olmalı. %1 ihtimalden bahsedip resmi sayfadan resim paylaşıp ortalığı hareketlendirmek ve bundan da pişman olmamak.

iskender baydar sur Twitter : "Yuzde 1 ihtimal gercekleşti diye bu tweetten pişman değiliz. Derdi bağcı dovmek olanlar dışındakilerin de sıkıntısı olmadığını biliyoruz https://t.co/gwOzbncglP"

Schalke'nin sportif direktoru, Baba Rahman ikinci kez ameliyat olacagi icin vazgectiklerini soylemis ama Goal UK'nin muhabiri bunu yalanladi

Eger Baba Rahman sakatligini atlattiysa kiralayalim, yoksa işimiz biraz zor gibi, olursa biri anca guney amerika'dan olur gibi

Hadi bakalım Linnes efendi sağ ayaklı sol bek nasıl oluyo göster,milleti(ben dahil) utandır.Bu saatten sonra gelecek adam anca Linnes'i yedekleyecek kalitede olur.

Malatyadaki boutaib cok iyi beyler galiba...
Fas macinda atmis gene

abv juventus!!!!

Yine saçma sapan öfke ile yorumlar yapılıyor. Olmayınca da olmuyor yapacak bir şey yok.

Ceza vermekten keyif almıyor ve istemiyoruz. Bizi buna zorlayacak mesajlar atmayın.

Herkesi sakin olmaya davet ediyorum. 10 dakika mola verelim herkes bir kendine gelsin.

DÖNÜŞTE SAKİN VE AKLI SELİM YORUMLAR GÖRMEK DİLEĞİ İLE.

Birbirimizi kırmadan, hakaret etmeden devam edelim lütfen.

Sol kanata Gaitan'ı alıp beki Allah'a emanet etmeye ne dersiniz? :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes'i ben begeniyorum ilk 3 mactaki performansi gayet iyiydi, Allah sakatlik vermesin
Hatta Asamoah'in da sadece solbek icin dusunuldugunu zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt