Kemal Kaynak
Sarı Üye
- 29 Haziran 2015
- 691
- 79
- 488
İlk sayfaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kanata Gaitan'ı alıp beki Allah'a emanet etmeye ne dersiniz?)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten Galatasaray ı düşündüğünü düşünerek cevap yazıyorum bana 5milyon Euro civarında Asomoah ayarında kalibresinde alabileceğin birtane oyuncu yaz susacağım!
Siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz cidden? Neden Asamoah ı son güne kadar beklemişiz sanki Tarık Çamdaldan bahsediyoruz?
Ne ise ne renktaş, bir insan için böyle beddua günah.Olay adamın değil juventusa kinim vae en iyi oyuncuları ellerinde patlasın fenev gözümde neyse juve o
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam gördüğüm kadarı ile yönetici. Hadi yönetici olarak bu konuda öngörünüz zayıf kalmış, bari akabinde böyle laflar edeceğinize çıkın sorumluluk alıp özür dileyin.Asıl komedi bu olmalı. %1 ihtimalden bahsedip resmi sayfadan resim paylaşıp ortalığı hareketlendirmek ve bundan da pişman olmamak.
iskender baydar sur Twitter : "Yuzde 1 ihtimal gercekleşti diye bu tweetten pişman değiliz. Derdi bağcı dovmek olanlar dışındakilerin de sıkıntısı olmadığını biliyoruz https://t.co/gwOzbncglP"
Carolu niye gonderdik diyen ya futboldan anlamiyor yada Gs'li degildir cok netim bu konuda.Carole'u niye gönderdik beyler biz? Gerizekalı yönetim. Yaptı yine yapacağını.