Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus yerine daha alt seviye bir takım söz konusu olsa, Asamoah'a önerdiğimiz yıllık ücreti arttırıp iyice isyan etmesini sağlayabilirdik. Yani "beni Galatasaray'a satın, yoksa oynamak istemiyorum" moduna sokmak lazımdı ama olmuyor işte. Sonuçta oynadığı takım Juventus, az para kazanıp az oynamak az-çok tolere edilebiliyor.

Dursun Başgaannn Özüne dönüyor;

ugur.jpg

iasmin-latovlevici.jpg

Son düzenleme:
zaten 5-6 gün kaldı mutlaka bir sol bek listemiz vardır alırlar birini.Asamoah devre arası ya da sezon sonu gelir sol ön,orta saha gibi bölgelerde de oynayabilir

https://mobile.twitter.com/iskenderbaydar/status/903719183288029184

Azda olsa umudum vardi
Medya sorumlusunun yaptigi aciklamaya bak
Rezillik.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıkıntı biraz orada zaten. Adam çıkıp özür dileriz. Umutlandırdık ama olmadı. Elimizden geleni yaptık dese olay kapanacak. Pişkin pişkin konuşuyor. Bu adam iletişim direktörü bir de. Maşallah çok iyi öğrenmiş iletişimi.

Beyler artık lütfen baba rahman diyip durmayın adam ocaktan beri sakat ve ekimde döneceği söyleniyor zaten kiralık alırız onu alırsak yazın kamp falan yapmamış alıştı etti diyesiye zaten pek bi katkı vermeden gider chelseadaki kenedy çok gerçekçi ve guzel bi hedef olabilir bence direk ona gidecekler kiralık olarak

işimiz son dakika panik transfere kaldı.

panik transfer en sefdiğim <3

Şuam alınabilecek ve bizim takımın sistemine en uygun adam Kenedy olacaktır, yılan adam almalıyız, defansı iyi olsun yeter denilen tiplerden uzak durmalıyız. Akıp gidecek adam lazım o bölgeye

herkes kadrosunu yaptı artık düşünülmeyen tipte oyunculara gidilebilir piyasada en iyi Layun var,belki bir de Siqueira....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt