- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 873
- 1.908
Hiç sanmıyorum yav bir sezon Cl ve lig dahil Riera ile oynadık.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4. yıldızı taktığımız sezon olcan adındı sol bek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riera akıllı oyuncuydu, fena idare etmedi.Hiç sanmıyorum yav bir sezon Cl ve lig dahil Riera ile oynadık.
Birini buluruz muhtemelen önünde orta saha oyuncusu oynuyor defansif olarakda rahatlatıyor Linnes'in çok tatmin edici bir görüntüsü olmasa da performans olarak kötü değil. Yani Gaitan hamlesini bile yaparım ben olsam tabii. Ön taraf için daha iyi bir kadromuz olur en azındanRiera o sezonun en iyi bekiydi bizim de oyun kurduğumuz bölgeydi orası. Riera olsa razıyım ben şu an, gerçi sisteme uymaz ama.
35 yaşındaymış, kassa oynar aslında.Riera o sezonun en iyi bekiydi bizim de oyun kurduğumuz bölgeydi orası. Riera olsa razıyım ben şu an, gerçi sisteme uymaz ama.
solda gerçekten fena değil ama işte riskli reis.linnes aslında okadarda kötü bek değil yha
Takımda sol ayaklı kimse yok en azından bir tane lazımlinnes aslında okadarda kötü bek değil yha
hırvat biri vardı o gelir heralde reys. baya çöp deniyordu burada kendisine.solda gerçekten fena değil ama işte riskli reis.
Bu ateş üfleyerek sönmez