Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım yönetim ve transfer komitesi bizim gibi dövünmüyordur acil sol bek araştırıp getirmeleri lazım

Sanırım Portekiz de ayın 23'üne kadar transfer sezonu devam ediyor, sol bek için oradan birini alabiliriz.

genc biri gelsin bari

Riera o sezonun en iyi bekiydi bizim de oyun kurduğumuz bölgeydi orası. Riera olsa razıyım ben şu an, gerçi sisteme uymaz ama.
Birini buluruz muhtemelen önünde orta saha oyuncusu oynuyor defansif olarakda rahatlatıyor Linnes'in çok tatmin edici bir görüntüsü olmasa da performans olarak kötü değil. Yani Gaitan hamlesini bile yaparım ben olsam tabii. Ön taraf için daha iyi bir kadromuz olur en azından

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

layunu paraya kıyıp alsınlar amerikada tecrübesiz ergenlere milyonları bayılmak nekadar mantıklı

İki paket sigara içtim, sövdüm, ama şuan içimde huzur var. En azından belirsizlik ortadan kalktı. Kalan sürede bi sol bek alabilirler ama idareten olacak. Alamazlarsa da 3lü defans kurgusuna dönebilir takım Linnes e birşey olursa. Arda'nın gelmesine de aso transferi olmadığı için sıcak bakmaya başladım. Orta sahayı yedekler, olmayan sol kanadımız olur.Tahminim gelmez ama gelirse takım adına kısa vadede faydalı olur.

Eliseu çöpü gelmesinde herif 3-3lük maçta Aboubakar'ı unutmuş sonra Eboue gibi isyan yapıyor bize yakışmaz

linnes aslında okadarda kötü bek değil yha

Kimdi bir ara biri Albert Rierayı dövmüştü, Melo'ydu yanılmıyorsam.

Daha sonra fenerliler Meloyu Türkiyeden gönderelim diye çıplak bir şekilde çığlık atarak sokaklara akmışlardı, vay be eski zamanlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt