Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer acaba hiç sol bek oynamış mı :D Linnesin yedeği olabilir belki orada.

Sunderland 1 maç sol bek oynattı. 3-4 maç da 3'lünün solunda oynattı. Sol bek oynarken oyuna bi katkısı olmaz da, yoklukta TarıK'ı oynatacağıma Denayer'i sola koyarım. Tabi Tarık'tan iyi olması bi ölçü değil :)

Kesin olan birsey var sol Beke üst düzey bir adam gelmez cünkü kulupler iyi oyuncularini birakmaz

Türkiye liginde oynayacagimiz icin layun,baba rahman gibi adamlar is yapar

solbek bulamazsak kuvvetli bir ihtimal olarak görüyorum, yasin ouztegin piskopatını oraya devşirecekler. (linnesin olmadığı maçlar için)

Çok da büyütmeye gerek yok. Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak için 11 oyuncusu da mükemmel bir takıma gerek yok, gerçekleşseydi %90 şampiyon olacaktık ve yapbozun son parçası da mükemmel bir şekilde tamamlanacaktı. Ama olmadı, yapacak bir şey yok. İşin içinde CL'de gruptan çıkma veya AL şampiyonluğu hedefi olsa cidden çok üzülelim derdim ama mevcut kadro da Türkiye Ligi'nde rahatlıkla şampiyon olabilecek düzeyde. Sol beke ortalama bir adam gelip takım oyuncusu gibi oynasa yeter. Stoperde Denayer'in gelişi çok rahatlattı bizi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes ile beraber sol beki idare edecek bir adam yeterli

Asamoah üst düzey bir adamdi,sadece sol bek degil orta sahaya da alternatif olacakti ama olmadi

Saglik olsun

Çok da büyütmeye gerek yok. Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak için 11 oyuncusu da mükemmel bir takıma gerek yok, gerçekleşseydi %90 şampiyon olacaktık ve yapbozun son parçası da mükemmel bir şekilde tamamlanacaktı. Ama olmadı, yapacak bir şey yok. İşin içinde CL'de gruptan çıkma veya AL şampiyonluğu hedefi olsa cidden çok üzülelim derdim ama mevcut kadro da Türkiye Ligi'nde rahatlıkla şampiyon olabilecek düzeyde. Sol beke ortalama bir adam gelip takım oyuncusu gibi oynasa yeter. Stoperde Denayer'in gelişi çok rahatlattı bizi

bu dandik ligde bile orta sahan, sonra bek ve kanat oyuncuların iyi olacak, özellikle Gomis gibi golcün var ise

Bu ateş üfleyerek sönmez

bu dandik ligde bile orta sahan, sonra bek ve kanat oyuncuların iyi olacak, özellikle Gomis gibi golcün var ise

Bu ateş üfleyerek sönmez

Koca takımda bir sol bekin ortalama olması seni şampiyonluktan etmez STSL'de. Premier League'de mi oynuyoruz? Rakibin Bjk

Linnes ile beraber sol beki idare edecek bir adam yeterli

Asamoah üst düzey bir adamdi,sadece sol bek degil orta sahaya da alternatif olacakti ama olmadi

Saglik olsun

aynen öyle aslında şu şampiyonlar ligi listelerinin dışında kalmış oyunculara bakmak lazım büyük kluplerin

Sol bek transfer sol kanat transferini de etkileyecektir.Asamoah bugün gelmiş olsaydı kalan 1 haftada sol kanada odaklanacaktık ama şimdi hem iyi sol bek hem iyi sol kanat bulmamız zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koca takımda bir sol bekin ortalama olması seni şampiyonluktan etmez STSL'de. Premier League'de mi oynuyoruz? Rakibin Bjk

Hocam ben olaya sadece sol bek olarak bakmıyorum, komple sol taraf olarak bakıyorum. Şu anda solda Linnes Tolga veya Linnes Rodriguez yeterli değil. Bu şekilde zora giren maçları açamayız. Rakibin dengesini bozmanın en sağlam yolu iki kanat üzerinden atak yapabilmektir.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Layun diyen arkadaşlar porto layun'u CL listesine aldı o iş olmaz

rahman veya kenedy kiralasınlar

bu saatten sonra daha iyisi olmaz

ansaldiye eger teklif göndermediysek sezonun basında bu transfer komitesi agır arızalıdır kimse kusura bakmasın

rahman veya kenedy kiralasınlar

bu saatten sonra daha iyisi olmaz

ansaldiye eger teklif göndermediysek sezonun basında bu transfer komitesi agır arızalıdır kimse kusura bakmasın

Baba Rahman da 1 senedir sakattı o da büyük sıkıntı olabilir kenedy de sol bek oynamadığını kulübe söylemişti. Sol bek konusu baya sıkıntılı olacak gibi keşke carole satılmasaydı

Baba Rahman da 1 senedir sakattı o da büyük sıkıntı olabilir kenedy de sol bek oynamadığını kulübe söylemişti. Sol bek konusu baya sıkıntılı olacak gibi keşke carole satılmasaydı
rahman sakatmıs evt ama cocukta kumas var, 15/16 sezonu gibi oynayacağını bilsem hemen gelsin derdim ama maalesef emin olamıyoruz
transfer bu saate kalınca anca böyle kumarlara mecbur kalıyorsun
millet clye kadrosunu yazdırmıs, garanti topcuyu bu saatte getirmek imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt