Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.939
- 32.457
- 2.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer acaba hiç sol bek oynamış mıLinnesin yedeği olabilir belki orada.
solbek bulamazsak kuvvetli bir ihtimal olarak görüyorum, yasin ouztegin piskopatını oraya devşirecekler. (linnesin olmadığı maçlar için)
Senad Lulic - Oyuncu profili 17/18 | TransfermarktError | Transfermarkt
Sol ayaklı olaymış iyiymiş Asamoah in bir alt seviyesi buda
LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu dandik ligde bile orta sahan, sonra bek ve kanat oyuncuların iyi olacak, özellikle Gomis gibi golcün var iseÇok da büyütmeye gerek yok. Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak için 11 oyuncusu da mükemmel bir takıma gerek yok, gerçekleşseydi %90 şampiyon olacaktık ve yapbozun son parçası da mükemmel bir şekilde tamamlanacaktı. Ama olmadı, yapacak bir şey yok. İşin içinde CL'de gruptan çıkma veya AL şampiyonluğu hedefi olsa cidden çok üzülelim derdim ama mevcut kadro da Türkiye Ligi'nde rahatlıkla şampiyon olabilecek düzeyde. Sol beke ortalama bir adam gelip takım oyuncusu gibi oynasa yeter. Stoperde Denayer'in gelişi çok rahatlattı bizi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu dandik ligde bile orta sahan, sonra bek ve kanat oyuncuların iyi olacak, özellikle Gomis gibi golcün var ise
Bu ateş üfleyerek sönmez
Linnes ile beraber sol beki idare edecek bir adam yeterli
Asamoah üst düzey bir adamdi,sadece sol bek degil orta sahaya da alternatif olacakti ama olmadi
Saglik olsun
Hocam ben olaya sadece sol bek olarak bakmıyorum, komple sol taraf olarak bakıyorum. Şu anda solda Linnes Tolga veya Linnes Rodriguez yeterli değil. Bu şekilde zora giren maçları açamayız. Rakibin dengesini bozmanın en sağlam yolu iki kanat üzerinden atak yapabilmektir.Koca takımda bir sol bekin ortalama olması seni şampiyonluktan etmez STSL'de. Premier League'de mi oynuyoruz? Rakibin Bjk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
solbek bulamazsak kuvvetli bir ihtimal olarak görüyorum, yasin ouztegin piskopatını oraya devşirecekler. (linnesin olmadığı maçlar için)
rahman veya kenedy kiralasınlar
bu saatten sonra daha iyisi olmaz
ansaldiye eger teklif göndermediysek sezonun basında bu transfer komitesi agır arızalıdır kimse kusura bakmasın
rahman sakatmıs evt ama cocukta kumas var, 15/16 sezonu gibi oynayacağını bilsem hemen gelsin derdim ama maalesef emin olamıyoruzBaba Rahman da 1 senedir sakattı o da büyük sıkıntı olabilir kenedy de sol bek oynamadığını kulübe söylemişti. Sol bek konusu baya sıkıntılı olacak gibi keşke carole satılmasaydı