Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu juve boşuna şikeden dolayı 2.lige düşmedi. Ahlaksızlık kulübün heryerine sırayet etmiş. Fener bile bu kadar yamuk bir kulüp değil, gözüme iyi görünmeye başladı bunlardan sonra.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
qW5gZV.webp salı lacivert forması olan bir kulüpten ne beklenir ki !!!

Kiralik alsinlar guney amerikadan.

Risk eger sattigin kadar al cezasi yersek bu sene muhtemelen 3 sene boyunca kiralik sol bek ve stoper ve yedek golcu aramak durumunda kalabiliriz.

diger mevkilere nasıl ki tecrübeli ve dogrudan is yapacak adam alındıysa sol tarafada öyle biri alınmalı

genc tecrübesiz adamı almanın mantıgı faydası yok

Benim önerim Ashley Young adam kanatların her yerinde süre alabiliyor sol bektede oynar çok rahat,hemde kulübünde ıskarta durumda Asamoahtan daha efektif oyuncudur.

Bence Asamo için son ana kadar zorlayacağız. Bana göre şuan %50 ihtimal olabilitesi var.
Ancak mantıklı olup biraz geri çekilip alternatifleri bulmamız lazım ki elimiz güçlensin.
Bence 7m civarı biter Asamo.

Young ve sol bek? Tamam . ?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Reinaldo Brezilya da takımın adını çıkaramadım müthiş ofansif bek bu gibi isimler denenmeli yine sidcky var Brezilya dan zaten beki Brezilya lı almakta fayda var defans bloğu aynı dili konuşması avantaj

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Young ve sol bek? Tamam . ������

Deli gibi Asamoah isteniyordu sol bek oynadığı 15 maç var çok bir fark göremiyorum,Ashley Young Canerin sol bek oynadığı ligde sol bek oynar,Unitedda bile oynadı adam

Kenedy + Gaitan kiralayalım. Şu olumsuz hava bir dağılsın. Vura vura gitmeye devam edelim.

Kenedy'i kiralayalım işte hem önde hem de arkada oynatabiliriz.

Deli gibi Asamoah isteniyordu sol bek oynadığı 15 maç var çok bir fark göremiyorum Ashley Young Canerin sol bek oynadığı ligde sol bek oynar Unitedda bile oynadı
Evet acayıp oynar hemde

Başka ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü Young sol bekte oynarsa her maç küfür edersiniz defans yapamıyor diye. Caner de yapamıyor zaten. Ayrıca adam solak bile değil iyice saçmaladınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt