Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda asamoah alinacaksa, iyi ve maaliyetli transfer yapmazlar suan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juventus Asamoah'ı devre arası da bırakmaz arkadaşlar,devre arası sezon sonu için bedavadan anlaşırız

Karolllllllllllllllllllllllllllllll ulan şu adamı arayacağımız aklıma gelmezdi :asd22:

bir sürü oyuncu kaçırdık Asamoah için,Juventus kararını daha önce verseydi bari,Gibbs'i falan alırdık belki

beyler oynayamayan oynama ihtimali olmayan adamlari alabiliriz anca. Herkes ya ilk 11 ini yada onun alternatifini yapıyorda bu kuluplerin plani var kadro planlamalari yapıldı transfer dönemleri bitti. Işlerine hic yaramayacak adamlar alinir anca rahman kenedy gibi.

abv juventus!!!!

YouTube

Sürekli bacak arası yapıyor bu da ?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Asamoah yakın zamanda kontratı uzatır, seneye gelir falan diye ümitlenmeyin derim.

Belki de planı buydu. Twitten teşekkür etmeler, menajerlik şirketinde çalışan arkadaşının attığı twit, başından beri asamoah tamam haberleri falan...

Zaten ne zaman işin içine twitter, instagram girse o futbolcu kulübünde kalıyor büyük ihtimalle.

Yeni nöbet konusu açmadan önce haber verin de ilk sayfaya yazayım. 2/2 gidiyorum şu ana kadar. Mariano ve Feghouli transferlerini ben bitirdim

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

harbi sol kanata arda gelmeyecekse Ashley Young ı alalım, zaten manu yedeklere bile almıyor artık adamı. Çürüyecek gidecek yoksa. Alalım kiralık oynasın bizde oh miss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt