Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bu kadar iyi yapılanıyorken, bu kadar çaresiz kalacak şekilde nasıl tek bir gerçek sol bek olmadan sezona başlıyoruz, anlamıyorum, inanamıyorum. Herşey bu kadar iyi yapılanıyorken üstelik!!!

Valla yıkıldım, açık söyliyim.

Sol beksiz baslanmiyor sezona, sol bek olarak suan Linnes var.

Bu saatten sonra sol beke alacağımız oyuncu Linnes'i banko keser diyemeyiz. En fazla Linnes ile rekabete girecek oyuncu alabiliriz.

Benim anlamadığım asamoah 25 günden beri anlaşma peşindeyiz bunların ceosu transfer bitimine kısa süre kaldı geç kaldılar bitimine saatler kaldı açıklaması çok saçma değil miydi ya.

Neyse gel gelelim parayı +2 milyon artırdık mi yanına ekstra oyuncu bile verirler dünyada bu yoklukta 6-7 milyon euroya o yastaki bir oyuncu için deger
o açıklama benim hala midemi bulandırıyor. Taraftar bu transferi çok istedi, taraftara bitti haberleri de verildi, hemde çok keskin bir şekilde. Ne oldu da olmadı? Bu açıklamanın anlamı, sebebi neydi? Taraftara kimler neden resmi olarak bitmeden bitti haberi verdiler? Zamansız heyecan mı, duyumcuların yine sallaması mı, Asamoaha mı, menejeri mi, Juventus mu, yoksa transfer süreçi hiç öyle lanse edildiği gibi yürümedi mi? Ben Taraftar olarak bu kadar çok istediğim, bu kadar çok ümitlendiğim konuda, saatler içinde yatan ve hayırlı olsuna gelen transferde bizi kim hayal kırıklığına uğrattı bilmek isterim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Chelsea Baba Rahman ve Kenedy'i 25 kişilik lig listesine yazmamış.

abv juventus!!!!

Feghouli olayı da 3-5 gün daha uzasa yatardı aynı asamoah gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra sol beke alacağımız oyuncu Linnes'i banko keser diyemeyiz. En fazla Linnes ile rekabete girecek oyuncu alabiliriz.
O yuzdende beklemekde fayda var. Hakan Baltayi yedek olarak tutup ocak ayina kadar idare etmemiz lazim bu iki isimle. Sonucta bi kac kupa maci ve 12-13 lig maci var. Asamoahyi tekrar orda deneriz bence.

ulan askin ates...
Nevzat mi ali naci mi ne, pazartesi dedi hemen bunu uydurdu 1 saat sonra..
Kendi bilgileri varmış gibi yaziyorlar ya :D :D

abv juventus!!!!

Cenk Ergün, Chelsea'deki sol bek Abdul Rahman Baba'nın son durumu hakkında bilgi aldı. (CNNTURK)

abv juventus!!!!

O yuzdende beklemekde fayda var. Hakan Baltayi yedek olarak tutup ocak ayina kadar idare etmemiz lazim bu iki isimle. Sonucta bi kac kupa maci ve 12-13 lig maci var. Asamoahyi tekrar orda deneriz bence.

hakan baltadan bu saatten sonra hayir gelmez oyun temposunu hic kaldiramaz zaten adamin ayakta duracak hali yok

Sağ bekten devşirme. Üstelik bu takımın çok altında bir bek. Olacak iş değil.
Altinda bir bek oldugunu nerden anladin? Adam 3 mactir gayet guzel oynuyor ve evet sag bekden devsirme ne alakasi varsa adam oynayabiliyo mu sol bek? oynayabiliyo, o zaman benim gozumde sol bekdir.

8 Eylüle kadar Asamoah ümidim devam edecek bana katılmak isteyen var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakan baltadan bu saatten sonra hayir gelmez oyun temposunu hic kaldiramaz zaten adamin ayakta duracak hali yok
Secim senin kardesim

tarik-camdal-resmen-galatasaray-da-6439898_1634_o.jpg

haberresim_hakan-balta-ile-2-yil-daha-9631.jpg

Ya birader scouting yok mu bu ülkede.

Güney Amerika veri tabanında üçyüz elli tane sol bek vardır. Al bi 3-4M'a adam.

Asamoah ocakta gelecek diyorsan Ocağa kadar Linnes ve scout transferiyle tutarsın.

Linnes sağbekten devşirmeymiş , takımın çok altındaymış. Sanki CL oynuyoruz yarım sezon götürecek kadar iyi.

O değil de transfer yapmazsak elimizde 5 miyon euro bonservis ve yıllık 2.5 miyon euroluk bütçe kaldı.

Bu paraya Carole'yi tutup Vida'yı rahatlıkla alırdık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt