Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana geçen sene 1 iyi oyununu göster o zaman .

Bir de ibb ve bjk karşısında görürsün nasıl bir bekmiş linnes. Daha doğrusu hatırlarsın nasıl bir bek olduğunu.

Bizde bir huy var, bugün iyi gittimi bişey adamın dünkü halini hatırlamıyoruz hiç.

Jesus christ m8! Bana gecen sezon iyi oynayan bir futbolcu goster! Muslera mi? Muslera bile lesh idi! Linnes gecen sezonda iyi maclar cikardi ama hangi takimlara karsiydi nerden hatirlayacagam simdi.
Gecen sezonda o adami savunanlardan biriydim, en azindan yedek kalarak bize biseyler katacagani dusunuyorum.
Ayrica konu nerden nereye geldi senin ''Sol beksiz yeni sezona baslamak'' soylemen yanlis, suan bir sol bekimiz var if shits hit the fan. Yeterli mi? Suan bu sezon gosterdigi performansla evet ocak ayina kadar idare ederiz cunku sadece ligimiz var kupamiz var bu kadar. Linnesi destekleyebilecek bir yedekde bulunmali artik Hakan Balta mi olacak bu isim ne olacaksa olsun.

sene sonu belhandayi bir yere satıp ziyechi alak

abv juventus!!!!

Bana geçen sene 1 iyi oyununu göster o zaman .

Bir de ibb ve bjk karşısında görürsün nasıl bir bekmiş linnes. Daha doğrusu hatırlarsın nasıl bir bek olduğunu.

Bizde bir huy var, bugün iyi gittimi bişey adamın dünkü halini hatırlamıyoruz hiç.
hocam ne demek istediğini anlasam bile aslında kendin bir mesajında mantık hatanı belirttin. Kimse tabiki Linnese çok iyi demiyor ama iyi işleyen sistemin içinde oda elinden geleni, fena olmayan bir şekilde yapıyor. Tabiki sol bek için bazı meziyetleri çok düşük ama şu anki takımda her türlü idare eder. Bahsettiğin maçlarda bile belli olmaz, o maçlara kadar inşallah sistemimiz dahada oturacak, yani linnesin performansı biraz daha artabilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek: "Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz."

Sergio umut kun bullet, ne koymustu bu tinerci juveye

abv juventus!!!!

KB'da saçmalamış. Avrupa'da transfer sezonu bitmiş, TR'de transfer sezonunun bitmesine 1 hafta var, alınabilecek sol bek bulamıyoruz herif orta saha oynayanı lazım diyor.
Tamamda böyle tepki verecek ne var bunda. Adam ana fikrinde haklı, orta ikili sakatlansa oraya ya tolga geçecek, yada sistemi bozmamak için Selçuğa kalıcaz. Böyle Joker bir oyuncunun samanlıkta iğne aramak gibi olduğunu zaten üç aşağı beş yukarı herkes bilir. Avrupa'da bitti ama oyuncu alınabilecek çok pazar var. Burada taraftarın bir suçu yok, taraftar temennisini, kendisine göre eksikleri dile getirir. Asamoahı almak için uğraştı yönetim, onlarda joker bir oyuncu olduğunu biliyorlardır herhalde. Buna göre belkide Asamoaha yakın alternatif araştırması yapmışlardır, yapmadılar ise değil Joker, sol bek bulması zor olur zaman azlığından.

Son düzenleme:
Tabiiki sistem oyuncusu, her kuzeyli gibi (ibrahimoviç hariç ama o da çakma kuzeyli zaten)

Ama adamın vasıfları çok sınırlı.

Asamoahı Tudor tabii ki zaman zaman 3-5-2 oynayabilmek için de istedi. Yani adamın ısrarını anlamıyor değilim. Ama olmayınca alternatifini aldırmalıydı transfer sezonunda.

Şİmdi bakın Linnesin oynadığı kadar beki Garry nin bile oynayabildiğini görürsünüz.

Çünkü takımın kalanı zebralara saldıran aslanlar gibi oynadı. Ne olacak Garry de oynar.

Ama gerçek olan ne Garry, ne Linnes GS ın sol beki olamaz, olmamalıydı.

şimdi kötü planlama sebebi ile seve seve Linnes.

Hee de ki linnes Allah korusun sakatlandı, veya kart cezası aldı, seve seve Rodrigues !!!

Böyle mi olmalıydı bu canım yapılanmanın sonu ?

Bak bu dediklerin doğru haklılık payı var. Ama yok berbat bir bek falan filan hakkını yemek.

Adam Osmanlı'da çizgiden top çevirdi , 2 asisti var öyle boş asistte değil baya kıymetli asist yani , ki 4-5 olma ihtimali de vardı.

Ayrıca hani direkt Linnes'in hatasıyla kaç gol yemişizdir acaba? Carole için baya sayarız çünkü , yanlış anlaşılmasın Linnes bence de biz de alternatif oyuncusu olmalı ama yarım sezon ligde devam edemeyecek kadar kötü değil. Carole edemezdi mesela.

Nevzat Dindar: Donk, Akhisar'a gidiyor. 400 Bin Euro civarı gelir bekleniyor.

Buna 2.5 mu verdiydik
Bunu aldiran herkesin abvv

abv juventus!!!!

Fenerbahçe 3, Beşiktaş ve Trabzonspor 2 gün tatil yaparken en az tatili 1 gün ile Galatasaray yaptı. (Akşam)

Helal

Bugün maç kaçta? Feghouli'yi görelim de keyfimiz biraz yerine gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nevzat Dindar: Donk, Akhisar'a gidiyor. 400 Bin Euro civarı gelir bekleniyor.

Buna 2.5 mu verdiydik
Bunu aldiran herkesin abvv

abv juventus!!!!
Sözleşmesi 6 ay sonra bitecekken 2.5 milyon euro verip almıştık. Ayrıca Donk bizden yıllık 1.5 milyon euro kazanıyor kesin yıllık ücretinin yarısından fazlasını biz öderiz. Neyse bir an önce kurtulalım da başka bir şey istemiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam ne demek istediğini anlasam bile aslında kendin bir mesajında mantık hatanı belirttin. Kimse tabiki Linnese çok iyi demiyor ama iyi işleyen sistemin içinde oda elinden geleni, fena olmayan bir şekilde yapıyor. Tabiki sol bek için bazı meziyetleri çok düşük ama şu anki takımda her türlü idare eder. Bahsettiğin maçlarda bile belli olmaz, o maçlara kadar inşallah sistemimiz dahada oturacak, yani linnesin performansı biraz daha artabilir.

Valla işte bilemiyorum.

Takım müthiş oldu. Burada hep olumsuz şeyden bahsettiğimizden ister istemez olumsuz düşünüyor gibi gözüküyorum ama durum öyle değil.

Bu kadar kimyası uygun harika bir takım.

bjk takım halinde yaşlandı, 1.5 milyar borç alacak farkı var. Bu sene şampiyon olup seneye CLye gidersek ne olacağını görüyorum. Biterler.

fb 2 yıl daha sattığın kadar al ile ilerleyecek. Söyleyin fb kimi satıp da kimi alıp takımı revize edebilir ? Kimseyi.

tabi ibb de var ama artık onları halledeceğiz.

Yani biz bu sene şampiyon olursak net olarak önümüzdeki sene de şampiyon oluruz. Yani 21. şampiyonluk 22. şampiyonluğun kapısını da ardına kadar açaçacak. Bu da rakiplerimize göre 2 yılda en az 60 milyon euro extra gelir demek!!

Yani çok çok kritik kırılma dönemi eşiğindeyiz.

Ben UEFA dan tıpkı fb gibi sattığın kadar al cezası alacağımıza inanıyorum. Sanırım Ekim gibi toplantı sonrası belli oluyormuş o. O cezayı almadan stoperin de sol bekin de hatta sol açığında tamamlanması gerekiyordu, yedek forvet ve yedek kalecinin de!!

Yani bu iş basit bi linnes, asamoah, sol bek vs olayı değil, fişi çekmek üzereyiz ama farkında değiliz !!

ulan koskoca Feghouliyi getirip gomisi getirip al eyüpspor hazirlan diyoruz ya :D
Ligden akhisarla falan yapsaydik keske

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt