Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.251
- 335
- 868
2sini birden alalım.Önlü arkalı oynatırız.Chelsea Baba Rahman ve Kenedy'i 25 kişilik lig listesine yazmamış.
abv juventus!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2sini birden alalım.Önlü arkalı oynatırız.Chelsea Baba Rahman ve Kenedy'i 25 kişilik lig listesine yazmamış.
abv juventus!!!!
Siquera mümkün de gaitan imkansızsiqueira-gaitan paketi yapalım atletico'dan

Riera nın özelliklerini saydımRiera nasil oynatildiysa!
Guzel kardesim. Burada benim disinda kac kisi bas bas bagirdi "Bosverin Asamoahi, gidin baska adam alin yoksa sol beksiz sezona baslayacagiz" dedi??
Ne dedim o zaman? Bakin 8 ine guvenmeyin . Avrupada transfer kapaninca kimse sana ilk 11 veya yedek sol bekini vermez, gider onlarin Tarik camdalini , Ryan Donkunu veya gecen sene yaptigin gibi De jongu alir gelirsin dedim mi demedim mi?
Aynen isaret ettigim aptallik yapildi. Ise yarar bek kalamadi. Transfer window bitti kapandi !!! Kapali artik! Avrupadan alacagin sol bek onlarin Tarik camdali artik!!
Simdi de elimize alinca ben Rodrigues denensin deyince nasil olacakmis diyosun ??
Ben sanki bugune kadar Rodriguesi deneyelim demisim gibi.
Sanki git son ana kadar Asamoahin pesinden kos b planin olmasin diyen benmisim gibi !!
Garry nin gercek yeri sol acik. Evet sag ayakli sol acik. Evet tabii ki ideal degil. Ideali 2 gun once uzun uzun anlatmistim anlayana. Yoooooo Asamoah son saniyeye kadar zorlanmali diyenlerle doluydu buralar ben gidin alternatifini hemen alin dedigimde!!
Simdi transfer saati doldu, Garry nasil olacakmis diyosun!
Soyleyim seve seve olacak artik.
Asmoahi son saniyeye kadar kovalayip b planini almayi akil edemeyenler yuzunden olacak seve seve. Baska ne olacak ? De ki devsirme sol bek linnes sakatlandi ne olacak o zaman onerin ne?
Bu tavaresi nerde izlediniz de beğendiniz yaw ben ilk defa duyuyorum ismini
Duyum mu var?
Ölme eşeğin yaz gelirAşkın Ateş @AskinAtes29
Sol bek için önerilen isimler bugün değerlendirip , pazartesi gününden itibaren bitirilmeye çalışılacak.
Riera nın özelliklerini saydım
Garry sol bek oynar diyen biri ile futbol konuşmam kusura bakma
Rodguires önce kanatta oynamayı becersin yeterli
Bende onu diyorum linnes sakatlanırsa yada o işi ceviremezse kim oynar diye düşünüyorum
Bu yüzden carole niye gönderildiye geliyor konu bu kadar basit
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ironiyse yaptıkları tamamem saçmalıkBen Garry oynar deseydim "Asamoahı bırakın artık gidin bir sol bek alın transfer sezonu bitmeden" diye bas bas bağırmazdım.
Şimdi yönetimin yaptığı işbilmezlik sonucunda Garry i denemek zorunda kalabilirsin, MECBUREN !!
De ki 14. hafta bjk maçı, linnes sakat veya cezalı, ne yapacaksın ??
Önce saçını tarasın oAhmet Bulut'a tam yetki versinler kötü oyuncu getirmez en azından. Adamın bağlantıları kuvvetli