Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram ziyaretinden selamlar
61daa98a9da230584bf97ee44b73bd06.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

yeterince tatmin edici bir açıklama yapmış. sorun juve yönetiminde.

transferi ile ilgili olarak bir açıklama ve özür borçluyum.

elimden geldiğince netleşmeyen transferler ile ilgili bilgi vermekten imtina ediyorum. oldu bitti imzaladı şeklindeki haberleri teyit etmeden paylaşmadım, paylaşmayı da doğru bulmadığımı bu arkadaşın başlığında daha önce yazdıklarımdan çıkartabilirsiniz. (bkz: #2237098) (bkz: #2237697)

transfer sürecinde juventus en başından beri elinden geldiğince ağır davrandı. ancak ağır davranmalarının nedeni asamoah'ı ikame edecek oyuncu aramaktan ziyade oyuncuyu değeri altından elden çıkarmak değildi. bu süreç farklı anlatıldığı için özellikle vurgulayım istedim.

diğer konuya gelince, neden resmi olarak iş bitti şeklinde yazdığımı açıklamam şart.

oyuncu ile istanbul'a gelen menajeri aracılığı ile 2.5 milyon euro yıllık ücret artı puan başı 5.000 euro artı şampiyonlar ligi için 250.000 euro bonus karşılığında el sıkışıldı.

juventus ile görüşmelerde ilk teklifimiz 4 milyon euro iken onların talepleri 7 milyon euro idi. oyuncunun araya girmesi ile juventus 5.5 milyon euroya kadar inerken galatasaray son olarak 5.2 milyon euro (10 ay içinde ödenmek şartıyla) teklifini yazılı olarak iletti.

juventus kulübü yapılan bu teklifi kabul ettiğini resmi bir yazı ile galatasaray'a aktardı. bakın bu nokta önemli. zira resmi olarak oyuncu ile anlaşıldıktan sonra juventus ile de resmi olarak anlaşıldı. *

bu yazı ardından kulüp içinde başta sosyal medya ekibi ve tv çalışanları olmak üzere florya personeli dahil hazırlık yapılması için direktif verildi. sosyal medya ekibi çok konuşulan o twiti atarken tv çalışanları hoşgeldin asamoah klibini hazırladı. aynı zamanda oyuncu için otel rezervasyonu yapılırken, oyuncuyu karşılamak için florya'da bulunan mercedes marka araç ile birlikte tv çalışanlarının hava alanı karşılaması yapması için garenta firmasından kiralık olarak kullanılan kia marka araç şöförleri dahil olmak üzere hazırlandı.

*

bütün bu çalışmalar tamamlanmış iken juventus gerekli evrakları göndermesi gereken süre içinde göndermeyince ufaktan sıkıntı hissedilmeye başlandı. yapılan tüm görüşmelerde oyuncunun şampiyonlar ligi kadrosuna alınmayacağı açıkça aktarılmasına rağmen akşam saatlerinde açıklanan kadroda asamoah olunca bir şeylerin yolunda olmadığı ortaya çıktı. juventus ile tekrar irtibata geçildikten sonra "oyuncu gelecek sezon planlarımızda olduğundan vermiyoruz" dendi.

bütün süreç budur.

bu noktada güvenini boşa çıkardığım her bir kişiden teker teker özür diliyorum.

Asamoah resmi olarak Galatasaray'da niye diyorsun o zaman eyy krrakerrrr

abv juventus!!!!

Juve ile protokol imzalasak iyiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Net Juventus'un karaktersiz hareketleri işte. İtalyanlar'a güvenerek iş yapılmaz. Avrupa'nın en karaktersiz, oynak milleti. Hata bizde, bunlara güvenerek iş yaparak.

yalnız bu keko boy denen kisiye anlamsız yükleniyor millet cünkü ufacık detaylara kadar biliyor

muhtemelen kulüpte idari kısımda calısan bir arkadas,yani duyumcu filan degil bence

Ben yazdım, madem açıklamsını da yapayım, çünkü yine böyle iddialı laflar kullanılmış söylemek isteneni düşünüp anlamadan. Rahmi sol bek alternatifi olarak Tarık veya Hakan Baltayı yazmış. Yani AIDS mi yoksa Kanser mi demiş, cümlemiz için kapılardan dışarı, ne demek istediğimi daha iyi anlatmak için söylüyorum. Bu ikisi arasında tercih yapacağıma, üçlü savunmaya geçerim. Geçen sezon oynayıp rezil olduk bunu bende biliyorum. Ancak bu sezon ki kadro bunu denemek için daha müsait. Arka üçlü Mariano, Maicon, Denayer, orta saha dörtlüsü tolga, Ndiaye, Fernando Rodriguez, ileri üçlü Belhanda, Feghouli ve Gomis.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3lü kepazelige gecip delik desik olacağımıza Balta oynar Tarik oynar Linnes oynar

quakerboy'un 1 günü;

Twitter> evren göz,nevzat,ali naci,diğer duyumcular,yabanci basindan transfer haberleri > sözlük > kendi yorumunu katarak belirsiz bir haber yazma > herkes ok dediğinde soğuk yaklaşma, somut adımlar atıldığında bitiyor demek...

abv juventus!!!!

Bu italyan asalakları 1.dünya savaşında da kahpelik yapmışlardı değil mi, hainlik damarlarında var demek.

yeterince tatmin edici bir açıklama yapmış. sorun juve yönetiminde.

Ee bunun bir yaptırımı olmaz mı yahu adam resmi yazı gönderiyor tamam kabul ediyoruz diye sonra sen belki son dakika imza artıracağın baksa oyuncuyu elden kaciriyorsun bu düpedüz düz g...atliga giriyor

Ee bunun bir yaptırımı olmaz mı yahu adam resmi yazı gönderiyor tamam kabul ediyoruz diye sonra sen belki son dakika imza artıracağın baksa oyuncuyu elden kaciriyorsun bu düpedüz düz g...atliga giriyor

ön protokol tarzı birşey varsa yaptırım olabilir. ama tamamdır anlaştık tarzı bir yazı gönderdiyseler ondan bir iş çıkmaz.

Transferin son günleri transferin yatma ihtimaline karşılık neden bir ön protokol imzalamadılar juve ile? (Cayma durumunda ağır maddi yaptırım olan)

Quakerboy adamlık yapmış.

açıklamalarının duyumculukla pek ilgisi yok, o hazırlıklara kime sorsan geldi der zaten

aslında juventusta kumar oynadı sıgırlar liştayner gibi takır takır oynayan banko adamı almadılar bize asamoahı vermemek ugruna

Beyler kağıtları gönderseler bizdeydi demek ki ama şerefsizlik yapmışlar. Şimdi şöyle düşünün ev alacaksınız adamla anlaşıyorsunuz her şey tamam noter ve tapu için söz kesiyorsunuz gün olarak saat bile veriyorsunuz sonra adam diyorki ben gelmiyorum satmıyorum bu sene o evde oturucam. Hukuk olarak bisey yapamazsin ama insanlık ve ahlak olarak yargilarsin sadece. Yani elde tutulur bir fifalik olay yok sadece sağlam şerefsizlik yapmışlar

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt