Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şu maçta bile Eray düşünülmüyor. 14 Maç Muslera durur ama devre arası kesin yedek kaleci lazım bize

Carole'u yollamak mallık oldu,ortada kalan sol beklerin çoğu geçen seneyi sakat geçmiş adamlar yaw adam gibi sol bek bulamayız

Ardanin gelecegini pek sanmiyorum, hatta istemiyorum, saha disindaki yasantisi, yalaka siyasi durusu iyice soguttu beni ama adama volkan muamelesi yapmayin beyler, bu takimda Artistik yapamaz, aklini alirlar, sagda Feghouli solda arda ucariz

Bu vesile ile carole den kurtulmuş oluruz. Kendini gösterip seneyede gider umarım. Arkasına kaçırdığı toplardan ve çalımlardan yediğimiz goller geliyor aklıma sinirlerim zıplıyor. Muhakkakki sol bek alacaklar, en kötü ihtimal carole kadar oynar. Sonuçta STSL seviyesi belli. Defansif yönü biraz kuvvetli olan bir bek güle oynaya tamamlar sezonu, bu kadar ofansif bir takımda sırıtmaz bile.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli bir bütce ayrildiysa sol bek transferi icin, ben ciddi para kazanabilecegimiz ciddi yetenek almaktan yanayim.

3 isim önerebilirim bu anlamda. Birisi zaten konusulmustu Asamoah´dan önce.

1. Junior Tavares 21 (Sao Paulo)

2. Zeca 23 (Santos)

3. Kieren Tierney 20 (Celtic)

YouTube

YouTube

YouTube

Recep beee çok ümitliyim bu çocuktan.Yasin gerizekalısının sürelerini bu çocuğa vermeliyiz.

Futbol arenanın haberine göre Galatasaray, San Lorenzo forması giyen golcü Nicolas Blandi'yi transfer etmek istiyor.

Aslolan Galatasaray'dır

blandiiiiiiiii

edit: sol bek degil, forvet mis

DIuDy0zW0AAzIle

Sevilla, Sampiyonlar Ligi kadrosuna alt yapidan 8 oyuncu almis ama Carole'u almamis
altyapidan 8 oyuncu almak zorunda degil mi zaten

Valla Asamoah tamamen kapandı mı yoksa hala bir ümit var mı bilemem ama bu kadroya çok iyi bir sol bek şart

Gerçekten bu kadroya sol beki eksik bırakırsak çok yazık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt