Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig TV almıcan aldırmıcan .. İnanın bir boykot uygulanırsa bein sport çekip gider ... Görürüm o zaman aldığı paraları kulüplerin hepsi batar. Analarının liginde kendileri çalıp kendileri oynar

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüpspor maçını kaçırdım var mı tekrarını izleyebileceğimiz bir link?

manchester united'li rdaslarima selam olsun..

Hiçte öyle değil fener istiyor zaten ... Leş durumdan çıkmak istiyorlar ..rıdvandan belli değil mi. En kötü biziz

VIA_A1_1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan fenerin sözcüsü değil. Fenerin şuan sözleşmeli 14 yabancı oyuncusu var. Taraftarları sahaya girse Volkan,Ozan,Şener,Hasan Aliyi öldüresiye dövecek.

Yalnız hepimiz arda'ya karşıyız ama olası bir yabancı sınırı olayında arda elimizdeki en büyük koz olacak gibi duruyor...

Yalnız hepimiz arda'ya karşıyız ama olası bir yabancı sınırı olayında arda elimizdeki en büyük koz olacak gibi duruyor...

Öyle bir şey olsmaz çıkar onu aklından. Ya sınırsız yabancı ya hiç. Çok açık ve net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yabancı sınırı gelirse futbolu bırakırım izlemem .
kusura bakma Galatasaray senin için bile o işkenceye katlanamam .
yabancı değil yerli sınırı gelmeli.

anadolu takımlarıda uyandı artık piyasada iyi yerli oyuncu olmadgını gördüler ucuza kaliteli yabancı alıyorlar,asla onay vermezler

Yeniden sınır getirmeye kalkarlarsa tüm taraftar grupları ortak karar alıp protestoya geçmeli. Beinsports varken sanmıyorum ama yine de bu çapsızlarin işine belli olmaz.

Yabancı sınırı geldiğinde ben de kendimi Real Madrid saflarına dahil ederim valla artık takatim yok Sabri, Ozan, Tarık vs gibilerini izlemeye ne haliniz varsa görün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt