Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ah be reis. güzel günler görecektik güneşli günler :(

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Hakan Delikanli[/TD]
[TD="class: alt1"]03.09.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]24.09.2017, 02:00[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]21 Gün, 0 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür+küfür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kuzey Kore gibi, füzeyi fırlatıp gidiyor.

Bu ateş üfleyerek sönmez

4a9ef2986b65b3134003320dab386468.jpg

Bizden Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz
Ts'den Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz
Bjk'den Caner Erkin,Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun
Fb'de Mehmet Topal
İbb'de Volkan Babacan,Emre Belözoğlu,Mahmut Tekdemir
Şu an gayet oynayan adamlar.Böylelikle sayı şimdiden 11 etti.
Daha bunun sakat olan Gökhan Gönül'ü ve Mehmet Ekici'si var.
Oynayan,
Volkan Demirel
Onur Kıvrak
Hasan Ali Kaldırım&İsmail Köybaşı
Ozan Tufan
Okay Yokuşlu
Olcay Şahan
Gibi çöpler de gayet kendi takımlarında oynuyorlar.
Avrupa'dakileri saymadan,
Anadolu kulüplerinde bile Ömer Ali,Emre Akbaba,Deniz Türünç gibi yine çok kötü olmayan ve oynayan oyuncular var.
Ben yabancı sınırı göremiyorum, şu oyunculardan gayet 12-13 kişilik kadro yaparsın,10 tane bi zahmet Avrupa'dan Çağlar,Ömer,Enes,Emre,Cengiz,Hakan,Yunus,Arda,Nuri gibi oyuncuları koy ve doğru ilk 11'i yap.Daha Bilal Başacıkoğlu gibi Avrupa'dan da almadıklarımız var.Yabancı sınırı gelirse tüm bunlara rağmen gelirse,bu ülkede futbol izlenmez artık.

bu sinan enginde durmadan yabanci siniri getirilsin demeye basladi noluyo birden herkese boyle sinir ediyorlar adami

ilk onbirde ha 5 türk oynamış ha 2 türk oynamış.. türk futbolunu kurtaracak çözüm bu mu yani? yedek kulübesinde de 7 tane türk var onlarda bir zahmet alsınlar formayı yabancıdan madem alamıyorlarsa kulüplerin suçu nedir? mevcud hükümetin türkiyesinde çözümün bunun olduğunun gösterilmesi ülkenin vahim halini ortaya koyuyor. :asd22:

Adamlar yıllık hiç almıyorsa 1.5 milyon euro alıyor ben hyatım boyunca öğretmenlik yapacagım 500 bin euro anca alacagım sonrada göbekli topcu olacaksın triplere bineceksin karı kızla zamanını geçireceksin iş ahlakı nerede bana yıllık 1 milyon euro versinler günde 12 saat koşarım valla sonra sen kalk yabancı sınırı de kimsede demiyorki türk pyıncusu ahlaksız ğrofesyonel degil ilk bunu değiştirmeliyiz parayı buldumu uçkuruna arabaya yönelmesini engellemekiyiz demiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Santi Cazorla kiralanabilir mi acaba sol aciga? Baya gozden dustu arsenalde ve de oyun bilgisi co yuksek bir oyuncu. orta sahada on libero haric her yerde oynar.

şu anda fm de 2 ay uğraşırsın birini alamazsın ya transfer dönemide bitiyordur artık sol bek olan herkese teklif yaparsın ya o durumdayız herhalde :D

Neyse milli takımdaki tavrını da görünce, bizimkiler Arda'dan iyice vazgeçmiştir herhalde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modlar Allahınızı severseniz şu Arda ismini forumda yasaklayın.Direkt olarak sinir sebebidir.

.......
e3abc9ee122a9fe5a2d8364a1e4180b5.jpg
ef460446d2fecc21b1646ed495ba63cf.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Git torun torba sev.Senin neyine milli takım çalıştırmak?Gerçi banane ulan.Prim ve ego muhabbetlerinin döndüğü milli takımınızda yerin dibine batsın.İnsanın içinde ay yıldız sevgisi olacak.Bu şerefsizlere milyonlarca insanın hayalini kurduğu forma nasip olmuş.Ama bildiğin ihanet ediyorlar.

FLAŞ | Galatasaray, Arjantin Milli takımının sol bek'i Tagliafico için Independiente ile görüşmelere başladı. (*********************-Özel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt