Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da yöneticilerin, Arjantin'e giderek Nicolas Blandi için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. San Lorenzo'nun satmak istemediği ve sözleşmesinde 15 milyon Euro fesih maddesi bulunan Nicolas Blandi için sarı kırmızılıların transferin son günü olan 8 Eylül'e kadar bir kez daha girişimlerde bulunacağı belirtildi.
ZE8rPz.png

Carole'ün sağ gözü görmüyormuş lan

Tek gözle oynamış herif, gerçek mi bu haber? :surprised:

1f525.png
FLAŞ! Barcelona kulübüne çok yakın olan El Mundo, Arda Turan'ın Galatasaray'a gideceğini yazdı.

vainqueuru da almış bu antalya.hepsini oynatın lan bizi maçta.

Taglifiaco:5 M
Arda:1 M kiralık + 7 M opsiyon
Seneye Asamoah bonservissiz gelir fezahat bir sol kanat olabilir

Sinan Gümüsü dehleyebilecek bir takım kalmadı yaw ligden birine kiralasınlar bari Arda da gelince hiç şansı olmayacak

Muhtemelen sol bek almayacağız. Linnes ilk 11, Tarık yedek olarak kalacak ve büyük bir ihtimalle Arda gelecek.

Adamlar yıllık hiç almıyorsa 1.5 milyon euro alıyor ben hyatım boyunca öğretmenlik yapacagım 500 bin euro anca alacagım sonrada göbekli topcu olacaksın triplere bineceksin karı kızla zamanını geçireceksin iş ahlakı nerede bana yıllık 1 milyon euro versinler günde 12 saat koşarım valla sonra sen kalk yabancı sınırı de kimsede demiyorki türk pyıncusu ahlaksız ğrofesyonel degil ilk bunu değiştirmeliyiz parayı buldumu uçkuruna arabaya yönelmesini engellemekiyiz demiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayda 4000 TL maaş alsan yılda 48.000 TL yapar.Bu parayı hiç harcamadan 40 yıl aralıksız öğretmenlik yaparak biriktirsen 1 milyon 920 bin yapar.Yani 460 bin Euro.500 bin bile değil.
Ama mesela göbekli tosun Ozan Tufan bu parayı 3 ayda alıyor.Selçuk kadroya girsin,oynasın oynamasın 25 bin Euro alıyor.Yıllık 3 milyon Euro garanti ücreti hariç.
Ve bu adamlar 2 metre yanındaki adama pas atmaktan aciz adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt