- 9 Temmuz 2017
- 1.083
- 847
- 1.273
o ismin kaynagı da yalancı bi gerizekalı
Kim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o ismin kaynagı da yalancı bi gerizekalı
mantıklı bir düşünce olduğundanNiye evet dedin o zaman?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
FLAŞ! Barcelona kulübüne çok yakın olan El Mundo, Arda Turan'ın Galatasaray'a gideceğini yazdı.![]()
Bugün gördüğüm en iyi haber bu.Galatasaray, bonservisi elinde olan Volkan Şen'i kulüpten içeri sokmama kararı aldı. (Fotomaç) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/904292147830161413/photo/1
Ben gider bizzat soverim stada
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayda 4000 TL maaş alsan yılda 48.000 TL yapar.Bu parayı hiç harcamadan 40 yıl aralıksız öğretmenlik yaparak biriktirsen 1 milyon 920 bin yapar.Yani 460 bin Euro.500 bin bile değil.Adamlar yıllık hiç almıyorsa 1.5 milyon euro alıyor ben hyatım boyunca öğretmenlik yapacagım 500 bin euro anca alacagım sonrada göbekli topcu olacaksın triplere bineceksin karı kızla zamanını geçireceksin iş ahlakı nerede bana yıllık 1 milyon euro versinler günde 12 saat koşarım valla sonra sen kalk yabancı sınırı de kimsede demiyorki türk pyıncusu ahlaksız ğrofesyonel degil ilk bunu değiştirmeliyiz parayı buldumu uçkuruna arabaya yönelmesini engellemekiyiz demiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi