Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.883
- 11.981
- 1.163
Kenedy kadroda yer buluyor Chelsea verirse sakatlığını hala tam atamamış Rahmanı verir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavares olabilir bak. İzlemedim ama videolardan potansiyelli bir bek gibi duruyor. Telles'de olduğu gibi Brezilya passaportu taşıması bile oyuncuyu pazarlamaya yetiyor bazen. Bu tip adamlara 7-8M göm zarar etmessin. Min. zarar ile bir şekilde elden çıkarırsın. Genç çünkü. Mevkisi itibariyle de pazarlanabilmesi kolay. Ama böyle saçma sapan 24-25 yaşındaki adamlara 5M gömmek tekrar söylüyorum enayiliktir. Bunun ya tutarsa transferi ile alakası yok. Oyuncu pişmiş bitmiş artık. Neresi tutacak, neresini geliştirecek.
Baba aslında verilir ama sakatlık düşündürücü
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1.70 oldugu icin degil, videolarina baktigimiz icin cop diyoruz
Panik transferi oldugu her halinden belli. Bir tek FIFA Team of the Season karti iyi.
İşte sorun zaten bir videodan bakıp çöp dememiz. Benim için şuan milli takıma çağrılmış olması önemli. Çağrıldığı milli takım Uruguay, Ekvador yada Kolombiya vs değil, Arjantin. En kötü ihtimalle istikrarlı bir oyuncu ki, tercih edilmiş.
Risk alacaksak böyle bir adama alalım. Yaşı da gayet ideal, ne yaşlı ne de çok toy...
Tavares hayal olur
Sao Paulo'nun en kritik oyuncularindan, fiyati da 8-10m bandindadir
sirf arjantin mili takima çagrildi diye oyuncu almak saçma ve yanlis olur
eger gerçekten iyiyse durum farkli olabilir ama onu burada dogru düzgün izleyen yok
Bu kadar yatırım yapıldı battı balık yan gider alsınlar bence 5 milyon bir çöpe vereceğimize buna 10 verelim
Aslolan Galatasaray'dır
sirf arjantin mili takima çagrildi diye oyuncu almak saçma ve yanlis olur
eger gerçekten iyiyse durum farkli olabilir ama onu burada dogru düzgün izleyen yok
Aynen oyle scout transferinden zarar etmedik sayilir.Tavares olabilir bak. İzlemedim ama videolardan potansiyelli bir bek gibi duruyor. Telles'de olduğu gibi Brezilya passaportu taşıması bile oyuncuyu pazarlamaya yetiyor bazen. Bu tip adamlara 7-8M göm zarar etmessin. Min. zarar ile bir şekilde elden çıkarırsın. Genç çünkü. Mevkisi itibariyle de pazarlanabilmesi kolay. Ama böyle saçma sapan 24-25 yaşındaki adamlara 5M gömmek tekrar söylüyorum enayiliktir. Bunun ya tutarsa transferi ile alakası yok. Oyuncu pişmiş bitmiş artık. Neresi tutacak, neresini geliştirecek.
Bonservisli adam almak saçmalık, Ocak'da Asamoah ile sözleşme yap, sene sonu beleş al. Niye ısrarla günlük düşünüyorsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yuzden Chelsea'nin sol beklerinden birini kiralamak en mantikli cozum
Genel olarak kiralik metodu su an en mantikli secenek gibi duruyor
İzlemeye gerek yok doğru dürüst videosu yok 25 yaşına kadar kimse keşfedememiş bocada da oynamıyor bunlar bir kanaat oluşturuyor
Aslolan Galatasaray'dır
Allah korusun kardeş, 31 yaşında çöp yerine kimseyi almasınlar daha iyi .
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi