Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenedy kadroda yer buluyor Chelsea verirse sakatlığını hala tam atamamış Rahmanı verir

Tavares olabilir bak. İzlemedim ama videolardan potansiyelli bir bek gibi duruyor. Telles'de olduğu gibi Brezilya passaportu taşıması bile oyuncuyu pazarlamaya yetiyor bazen. Bu tip adamlara 7-8M göm zarar etmessin. Min. zarar ile bir şekilde elden çıkarırsın. Genç çünkü. Mevkisi itibariyle de pazarlanabilmesi kolay. Ama böyle saçma sapan 24-25 yaşındaki adamlara 5M gömmek tekrar söylüyorum enayiliktir. Bunun ya tutarsa transferi ile alakası yok. Oyuncu pişmiş bitmiş artık. Neresi tutacak, neresini geliştirecek.

Yüzde yüz haklısın buna 5 vereceğimize tavarese 10 verelim para batacaksa tavareste batsın

Aslolan Galatasaray'dır

Baba aslında verilir ama sakatlık düşündürücü

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eh, artik dusundurucu bir yani olmayan adam almamiz cok zor

Avrupa'da transfer kapandi kadrolar yapildi. Artik sadece cop alabiliriz, ya da finansal olarak zor durumda olan kuluplere cok cazip teklifler yapabiliriz. Ikinci opsiyon imkansiz oldugu icin ben cop alinmasina hazirim

Sadece bari copu kiralasak da en azindan 1 seneligine acisini ceksek, sonra da yollamakla ugrasmasak diyorum

1.70 oldugu icin degil, videolarina baktigimiz icin cop diyoruz

Panik transferi oldugu her halinden belli. Bir tek FIFA Team of the Season karti iyi.

İşte sorun zaten bir videodan bakıp çöp dememiz. Benim için şuan milli takıma çağrılmış olması önemli. Çağrıldığı milli takım Uruguay, Ekvador yada Kolombiya vs değil, Arjantin. En kötü ihtimalle istikrarlı bir oyuncu ki, tercih edilmiş.

Risk alacaksak böyle bir adama alalım. Yaşı da gayet ideal, ne yaşlı ne de çok toy...

Bonservisli adam almak saçmalık, Ocak'da Asamoah ile sözleşme yap, sene sonu beleş al. Niye ısrarla günlük düşünüyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşte sorun zaten bir videodan bakıp çöp dememiz. Benim için şuan milli takıma çağrılmış olması önemli. Çağrıldığı milli takım Uruguay, Ekvador yada Kolombiya vs değil, Arjantin. En kötü ihtimalle istikrarlı bir oyuncu ki, tercih edilmiş.

Risk alacaksak böyle bir adama alalım. Yaşı da gayet ideal, ne yaşlı ne de çok toy...

Arjantin milli takiminin sol beki cok mu iyi de "Vayy be, bu cocuk 1 kere cagrilmis" diyelim

Arjantin liginde gecen sezon fena oynamamis, yazin bir hazirlik macinda denenmis, o kadar

Gelirse cop olacagina bahse girmeye hazirim

sirf arjantin mili takima çagrildi diye oyuncu almak saçma ve yanlis olur

eger gerçekten iyiyse durum farkli olabilir ama onu burada dogru düzgün izleyen yok

Asamoah alinacaksa ocak aydinda veya sezon sonu ozaman alinacak sol bek kiralik olmali veya gence bir scout transferi

Bu kadar yatırım yapıldı battı balık yan gider alsınlar bence 5 milyon bir çöpe vereceğimize buna 10 verelim

Aslolan Galatasaray'dır

Tagliafico denen cope 5 verecegimize buna 10 verelime katiliyorum

Ancak iste verilecek bir 10m olmayabilir

Anladigim kadariyla 4-6m bonservis 2.5-3m maas dusunuluyor

sirf arjantin mili takima çagrildi diye oyuncu almak saçma ve yanlis olur

eger gerçekten iyiyse durum farkli olabilir ama onu burada dogru düzgün izleyen yok

İzlemeye gerek yok doğru dürüst videosu yok 25 yaşına kadar kimse keşfedememiş bocada da oynamıyor bunlar bir kanaat oluşturuyor

Aslolan Galatasaray'dır

Tavares olabilir bak. İzlemedim ama videolardan potansiyelli bir bek gibi duruyor. Telles'de olduğu gibi Brezilya passaportu taşıması bile oyuncuyu pazarlamaya yetiyor bazen. Bu tip adamlara 7-8M göm zarar etmessin. Min. zarar ile bir şekilde elden çıkarırsın. Genç çünkü. Mevkisi itibariyle de pazarlanabilmesi kolay. Ama böyle saçma sapan 24-25 yaşındaki adamlara 5M gömmek tekrar söylüyorum enayiliktir. Bunun ya tutarsa transferi ile alakası yok. Oyuncu pişmiş bitmiş artık. Neresi tutacak, neresini geliştirecek.
Aynen oyle scout transferinden zarar etmedik sayilir.
Bende bakmaya calistim biraz videlolarina
Oyun zekasi var gibi gozukuyor actigi ortalara verdigi paslara bakildiginda
Ara ara patlayip cizgiye iniyor agir degil
Sol ayagi saglam tellesin bize geldigi gibi savruk bi sol ayagi yok.
Tam anlamiyla fikir sahibi olmak icin 3 4 maci izlenmeli tabi ama ben oynanabilcek bir kumar olarak goruyorum umarim aliriz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservisli adam almak saçmalık, Ocak'da Asamoah ile sözleşme yap, sene sonu beleş al. Niye ısrarla günlük düşünüyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O yuzden Chelsea'nin sol beklerinden birini kiralamak en mantikli cozum

Genel olarak kiralik metodu su an en mantikli secenek gibi duruyor

Fikoya 5 M Newcastle vermiş son anda olmamış ama asisti falan az diye çöp der çoğunluk,Rahman ve Kenedy geçen sezonu sakat geçtiler haberi yok kimsenin

Tavares diyenlere soruyorum, kac milyon euroya alinir? Ajax 8 milyon euro'ya alamadi. En kotu 10 milyon euro diyor Brezilya basini. Bu kadar para eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt