Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da FM 2017 profiliymiş

FM17_Nicolas Tagliafico_screen.webp

Asamoah ayağına ansaldiyi de bedavaya kaçırdık kiralık olarak rahat alınırdı

Aslolan Galatasaray'dır

Arjantin milli takımına çağırılmak kıstas ise hamsilerde ki e.mas'ında çok iyi topçu çıkması gerekirdi. 7 8 milli maçta arjantinin sol bekiydi ve ilk milli maçında 26 yaşında idi. Arjantin hücum oyuncusu çıkarma konusunda ne kadar iyiyse, defansif oyuncu çıkarma konusunda da bi o kadar kötüler. Defans hattında zaman zaman bu arayışlara giriyorlar. İsmi geçen oyuncunun bi patlama yapabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

Asamoah'ı bu sene almadıktan sonra çok bir anlamı yok. Seneye 30 una yaklaşacak yaşı.

Bu sene nasılsa kadro iskeletini oluşturduk. Bundan sonra her sene yapacağımız 1-2 takviyenin, genç ve garanti katkı sağlayacak şekilde olması lazım.

Yani seneye gerek kalırsa Asamoah'tan daha genç ve iyisini bulmaya çalışmalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizin icin adi gecen isimlere dair basina/forumlara/bloglara goz attim rtaslar. Ozet geciyorum:

Baba Rahman: Gecen sene dizinden cok kotu sakatlanmis. Bu sene Haziran basinda Schalke incelemeye almis, Temmuz'a kadar testlerden falan gecmis ve durumu monitor edilmis. Anlasilan o ki sene sonuna kadar top oynayabilecek bir duruma gelmeyecek. Belki ocakta kiralariz diyor Schalke, eger top oynamaya hazir olursa. Biz 1 seneligine kiralarsak en azindan 2. devre icin iyilesmesini bekleriz gibi duruyor -- ki iyilesince de 1,5 senedir top oynamiyor olacak. Bu is yalan.

Kenedy: Chelsea'nin LWB'deki tek yedegi. Bu sene Avrupa'dalar. Son gun Newcastle transferini Conte vetolamis. Bu is yalan.

Tagliafico: Deli gibi sol bek arayan Newcastle son gun buna 4m teklif yapmis, ancak transferi gerceklesmemis. Sevilla'nin da takibindeymis ama Carole'u almaya karar vermisler. Bu oyuncuya dair tek pozitif Banfield donemlerinde Javier Zanetti'ye benzetilmesi ve gecen sene Arjantin liginde cok iyi performans gostermesi. Transfer gerceklesebilir ama verimli olur mu tartisilir.

Adam gibi birini almayacaklarsa hiç boşuna saçma sapan Tagliafico mudur nedir bunun gibi çöplere 4-5M gömmesinler. Aldığın oyuncu şu anki mevcut oyuncundan iyi değilse almanın ne mantığı var. Mevcut oyuncundan iyisini alırsın, mevcut oyuncu yedek olur. Bu bu kadar basit. Ha senin Feg, Fernando, Maicon, Ndiaye gibi adamların vardır, rotasyon için uygun maliyetli adamlar alırsın orası ayrı. Ama biz o konumda değiliz. Şu anda zaten 1 tane sol bek oyuncumuz var topu topu o da Linnes.

Karabükün sol bekinin konumu ayrı. Gelirse Linnes'i çok rahat keser çer çöp bi oyuncu kesinlikle değil. Kısa vadede bize yarar sağlayabilecek bir oyuncu. 1+1 yıllık sözleşme ve max 750-1M gibi bir bonservise gelecekse şu konumda gayet iyi bir transfer olur ki çünkü verebilecekleri belli az çok.

Bu oyuncuyu bilen var mi
Football Manager`de cok gelisiyor.Top Class oyuncu oluyor.

aXhfrrQ.png

L15TxuN.png

YouTube

Bence sol bek icin su an en mantikli hamle Baba Rahman veya Kenedy

Baba Rahman sakatligini atlattiysa kiralayalim, bir kac haftaya fit duruma gelir, ozamana kadar Linnes oynamaya devam eder

Ya da Kenedy, eger sol bekte oynamayi sorun etmiyorsa kiralayalim, Chelsea'de kalsa bile fazla oynayamaz, solda Marcos Alonso var, o sakatlandiginda veya cezali duruma dustugunde Conte bence Azpi'yi orda oynatir, Kenedy anca kupa maclarinda sans bulur

Guney Amerika'dan da bir scout transferi yapabiliriz ama adamlar 5 gun sonra Turkiye'de transfer doneminin bitecegini ogrenseler kapiyi 7-8'den acarlar, zaman kaybi olur

Brezilya'dan ucuza oyuncu almak zor.Siquera bana en mantıklı gelen adam 1 yıllık kiralık

Urugayli genç çocuğu bırakmasaydık keşke

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk 15se dediğim istatislikler ve günümüz piyasası normal fiyat olur ben düşük söyledim hatta dediğin problemimizden ötürü

Oyuncu gelişimi ve pazarlanması konusunda sınıfta kalıyoruz. O sebeple aşırıya kaçmadan ligi idare edebilecek oyunculara yönelmek lazım. Ve mümkünse kiralık.

Zaten Şampiyonluk, Avrupa falan derken gereken ciddi takviye yapılacaktır. Amaç bu seneyi kurtarmak olmalı.

Futbol Arena @futbolarena

ÖZEL - Galatasaray yöneticileri Karabükspor'un sol beki Latovlevici'nin şu an itibariyle gündemlerinde olmadıklarını belirtti.

Tagliafico kötü oyuncu değil eleştirilere katılmıyorum,ayrıca stoper de oynayabiliyor müthiş hücumcu değil ama geride sağlam durur,hele ki dil sorunu yaşamayacak Maicon,Mariano,Muslera,Fernando arasında sıkıntı yaşamaz

Fiko volkan yamandan hallice

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt