Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fikret-orman.webp

Yeni sol bekimiz olacaktır

En iyi oyunculardan birisi ama sag ayakli oldugu icin sicak bakmiyorum.

En iyi oyunculardan biri ancak sağ ayaklı olduğu için sıcak bakmamana bende sıcak bakmıyorum oyuncuyu bilmiyorum ama senin yorumundaki gibi en iyilerden biriyse sağ sol ayak fark etmez alınır

Aslolan Galatasaray'dır

Tagliafico kötü oyuncu değil eleştirilere katılmıyorum,ayrıca stoper de oynayabiliyor müthiş hücumcu değil ama geride sağlam durur,hele ki dil sorunu yaşamayacak Maicon,Mariano,Muslera,Fernando arasında sıkıntı yaşamaz
Stoper nasıl oynuyor bu boyu ile?
1,70 boy ile stoper mi olur renktaş

la cuma transfer bitiyor.3 günde kim gelecek.hele argentina ile transfer işleri 3-5 günde olmaz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu gelişimi ve pazarlanması konusunda sınıfta kalıyoruz. O sebeple aşırıya kaçmadan ligi idare edebilecek oyunculara yönelmek lazım. Ve mümkünse kiralık.

Zaten Şampiyonluk, Avrupa falan derken gereken ciddi takviye yapılacaktır. Amaç bu seneyi kurtarmak olmalı.

Amaç bu seneyi kurtarmaksa sağlam bir sol bek alınmalı seneye kuşlar gibi al sata girip girmeyeceğimiz belli değil hele ki şampiyon olamazsak durum vahim olur ekonomik olarak gel gör ki bu saatten sonra iyi birini almak çok zor

Aslolan Galatasaray'dır

En iyi oyunculardan biri ancak sağ ayaklı olduğu için sıcak bakmamana bende sıcak bakmıyorum oyuncuyu bilmiyorum ama senin yorumundaki gibi en iyilerden biriyse sağ sol ayak fark etmez alınır

Aslolan Galatasaray'dır
Takimda solak oyuncu yok, Lahm da mesela uzun sure Bayern de sol bek oynadi ama ben sag ayakli bir oyuncunun solbekte oynamasini hic sevmiyorum. Cunku dogal bir hucum pozisyonunda orta acamiyorlar eger sol ayaklari iyi degilse. Hep topu geriye cekip orta acmalarini beklemen gerekir, ben sol tarafi otoban gibi kullanabilen ve oyun icinde direk sol ayagi ile orta kesen bir sol bek isterim Marcelo gibi. (oyuncularin kalitesinden ziyade tarz olarak olarak bu isimleri soyluyorum)

Hiç uzatmayalım altınordudan yusufu alalım boyu kısa ama belki bir genci futbola kazandırırız

Aslolan Galatasaray'dır

Sizin icin adi gecen isimlere dair basina/forumlara/bloglara goz attim rtaslar. Ozet geciyorum:

Baba Rahman: Gecen sene dizinden cok kotu sakatlanmis. Bu sene Haziran basinda Schalke incelemeye almis, Temmuz'a kadar testlerden falan gecmis ve durumu monitor edilmis. Anlasilan o ki sene sonuna kadar top oynayabilecek bir duruma gelmeyecek. Belki ocakta kiralariz diyor Schalke, eger top oynamaya hazir olursa. Biz 1 seneligine kiralarsak en azindan 2. devre icin iyilesmesini bekleriz gibi duruyor -- ki iyilesince de 1,5 senedir top oynamiyor olacak. Bu is yalan.

Kenedy: Chelsea'nin LWB'deki tek yedegi. Bu sene Avrupa'dalar. Son gun Newcastle transferini Conte vetolamis. Bu is yalan.

Tagliafico: Deli gibi sol bek arayan Newcastle son gun buna 4m teklif yapmis, ancak transferi gerceklesmemis. Sevilla'nin da takibindeymis ama Carole'u almaya karar vermisler. Bu oyuncuya dair tek pozitif Banfield donemlerinde Javier Zanetti'ye benzetilmesi ve gecen sene Arjantin liginde cok iyi performans gostermesi. Transfer gerceklesebilir ama verimli olur mu tartisilir.
Gecen sene sezonun ilk 11ine girmiş evet şimdi gördüm

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amaç bu seneyi kurtarmaksa sağlam bir sol bek alınmalı seneye kuşlar gibi al sata girip girmeyeceğimiz belli değil hele ki şampiyon olamazsak durum vahim olur ekonomik olarak gel gör ki bu saatten sonra iyi birini almak çok zor

Aslolan Galatasaray'dır

Zaman kısıtlı olduğu için alacağın sağlam oyuncuları normal değerinin üstünde önerecekler. Ki şu kısıtlı zamanda, birçok lig transfer sezonunu kapatmışken bu tarz bir oyuncuda bulmak çok kolay olmayacaktır. Bu sene için bütçeye fazla yüklenmeden idare edebilecek bir oyuncu kiralanması en mantıklısı. Tabi alternatif düşündükleri, görüştükleri bir ideal bek adayı varsa zaten parayı düşünmeden alacaklardır.

Ansaldi'yi de kötü kaçırdık. Asamoah diye beklerken hem Ansaldi, hem Gibbs kaçtı yazık oldu. Sezonun ilk panik transferini yapacağız.
ben ansaldiye teklif götürüp götürmediğimizi merak ediyorum
şikecilere gelmeyi reddetmiş diye haberler vardı
torinoya kiraya gittiğine göre belki türkiyeye gelmek istememiş de olabilir diye düşünüyorum
eğer teklif götürmediysek ağır malız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt