Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Collina'ya gore ilk onceligimiz Junior Tavares

Son 8 macta sadece 1 kez oynamis oda 9 dk, belki takimda hocayla sorunu vardir ya da hoca tarafindan dusunulmuyordur, bizimkiler kiralamaya calisacaklar galiba

Collina'ya göre Asamoah'da ıslak imza atılmıştı. Geri dönüş olursa konu FIFA'ya taşınırdı. Bir bok bilmeyen adamları başımıza duyumcu diye getirip ilgi gösteriyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tarık mı ? eyüpspor karşısında asıl mevkisi olan sağ bekte izledim belki eleştirilere inat değişmiştir diye . eski tas eski tarak. gelinlik kız gibi sekiyor güç yok üflesen düşer.
eyüpspor bu oyuna girince o kanatta maden varmışçasına yöneldi . düşün sol bek girince neler olur ?

As takım arasına atarsak tarıkğı çamdalı oynar çünkü bu kadroda lines bile oynuyor Fatih... Tarık da oynar değil mi?.. Taş gibi takım oynar... Mil yonlar verdik degerlendirmek lağzım...

Fenerbahçe, Alanyaspor'un yetenekli orta sahası Emre Akbaba'yı gündemine aldı. Aatıf + Para teklif edildi.*********************

Bizim almamiz lazim aloo

As takım arasına atarsak tarıkğı çamdalı oynar çünkü bu kadroda lines bile oynuyor Fatih... Tarık da oynar değil mi?.. Taş gibi takım oynar... Mil yonlar verdik degerlendirmek lağzım...

ligimiz sertliğe ve fiziki güce dayalı . eyüpspor standardında yer alan oyuncuların bile domine ettiği tarık ligdeki kasapların elinde tuz buz olur. linnes'le kıyaslama . selçuk da öyle. oynamak isteseler bile vücutları elvermiyor.

1416907000547448f890e62_big.jpg

Yapma etme tarıkla linnesin oyun bilgisi bir mi linnes tarıka göre bildiğin dani alves kalır bak sokaktan 20 30 yaş aralığı 10 kişi al kondisyon yükle üstüne de 1 milyon ver tarıktan iyi oynarlar hatta bir hafta durmadan oynarlar tarıkın bırak süper ligi 2. Ligden bile talibi yok o derece kötü

Aslolan Galatasaray'dır

Bonservisi elinde kalan futbolcular

323fe291422602d1d4c362a4ef951e54.png

Son düzenleme:
ligimiz sertliğe ve fiziki güce dayalı . eyüpspor standardında yer alan oyuncuların bile domine ettiği tarık ligdeki kasapların elinde tuz buz olur. linnes'le kıyaslama . selçuk da öyle. oynamak isteseler bile vücutları elvermiyor.

Doğrudur Fatih hocam... Eyüpspor maçını izlemedim aile tatilindeydikte amasrada.. Ama haklısın sanırım ben o kadar para verdik bir şekilde değerlendirmeliyiz diye düşünyüroum...

Tarık hiç bi halt oynamaz maalesef 3. lig takımına karşı bile bi şey yapamadı dün

Tarık BAL Ligi'nde oynayamaz, bu takımın içinde bile müthiş sırıtır. Kandırmayın kendinizi.

Yapma etme tarıkla linnesin oyun bilgisi bir mi linnes tarıka göre bildiğin dani alves kalır bak sokaktan 20 30 yaş aralığı 10 kişi al kondisyon yükle üstüne de 1 milyon ver tarıktan iyi oynarlar hatta bir hafta durmadan oynarlar tarıkın bırak süper ligi 2. Ligden bile talibi yok o derece kötü

Aslolan Galatasaray'dır

O kaddar para verildi.. Bir şekilde değerlendirelim bu dangalağı diye düşünüyorum be hacılar..

O rakamları çoluk çocuğun belirlediğini biliyorsun değil mi? HAK'ın da değeri 4.5M eee?

Üff beğendiğin veya savunacağın şeyi her türlü mantıklı/mantıksız argümanla savunabilecek birisin,algıları kırmakla pek uğraşma derdinde değilim Tavares süper Tagliafico leş diyeyim geçelim

alanyanin savunmasi problemliydi donk+balta+2m = emre akbaba..

Tarık diyen mi dersin, Carole'ye ağlayan mı dersin...

Ben kaçıyorum herkese iyi geceler Tarık ve Carole'ciler hariç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt