Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol beke kitlendikte hala donk de jong çöpleri gitmedi umutu endoğan adiliyi tarıkı saymıyorum ömürlük sözleşme yapmışlar onlarla

Aslolan Galatasaray'dır

Carole diyenler Ostersund maçını açıp baştan izlesinler. Dünyanın en çok kademe hatası yapan bek oyuncusu olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üff beğendiğin veya savunacağın şeyi her türlü mantıklı/mantıksız argümanla savunabilecek birisin,algıları kırmakla pek uğraşma derdinde değilim Tavares süper Tagliafico leş diyeyim geçelim
Transfermarkt'a bakıp PD değerlendirmesini anca 12-13 yaşındaki veletler yapar. Neyse bak dalgana...

Gerçekçi bir öneri değildi sanırım Tarıktan faidelenmek... Üzgünüm meşgul ettiğim için sizleri... Eyüpspor maçında cidden çok kötüydü o zaman yazık....

Bunlarin hepsi serefsiz Juve yuzunden oldu ve tabi bizimkiler Asamoah'i aldik gozuyle baktilar, oda yanlis, her ihtimale karsi alternatif isimler ile de gorusmelerde belirli bir noktaya gelinmesi lazimdi...

5 gunumuz daha var, acik konusmak gerekirse bu saatten sonra Guney Amerika'dan oyuncu almak zor, adamlar kapiyi yuksekten aciyorlar, transfer gorusmeleri, pazarlik yap, oyuncu ile detaylari konus falan derken bu 5 gun gecer

Ya chelsea'den Baba Rahman veya Kenedy kiralik, ya da menajer onerisiyle buyuk ihtimal bir cop alacaklar

Uzaktaki sevgilimi ozler gibi cimbomu ozledim sokucam milli takimina yaa

Gerçekçi bir öneri değildi sanırım Tarıktan faidelenmek... Üzgünüm meşgul ettiğim için sizleri... Eyüpspor maçında cidden çok kötüydü o zaman yazık....

Hayatlarında ilk kez A takımda forma giymiş 15, 16 yaşında U-21 takımı oyuncuları Tarık'dan daha iyi oynuyordu. Sanırım bu açıklama yeterli olur

Bunun gerçekçiliğinden emin değilim bir haber ve iddia atarsan tamam derim,Öyle inanılmaz bir sükse yapmamışta bilemiyorum biraz abartı geliyor ama öyle bir şey yoktur demiyorum
Ajax initially wanted to sign Júnior Tavares but São Paulo asked for €10.5m. Last year Atlético Madrid's €8m bid for Zeca was rejected. Aswin sur Twitter : "Ajax initially wanted to sign Junior Tavares but Sao Paulo asked for €10.5m. Last year Atletico Madrid's €8m bid for Zeca was rejected."

O aralar oyuncuyu takip ettiğimden çok haber gördüydum bulamadim çoğunu şimdi 7m, 9m, 10m falan geciyordu oyuncu için genellikle..

Hayatlarında ilk kez A takımda forma giymiş 15, 16 yaşında U-21 takımı oyuncuları Tarık'dan daha iyi oynuyordu. Sanırım bu açıklama yeterli olur

Cim-bomun yıllardır bek sorunu var... Alsak şöyle Hakan Ünsal ayarında bir yerli oraya on numara olacak aslında...

Transfermarkt'a bakıp PD değerlendirmesini anca 12-13 yaşındaki veletler yapar. Neyse bak dalgana...
He evet haklısın,sanane milletin değerlendirmesinden yaw,senin yarım devre Strinicin maçını izleyip yaptığın değerlendirmeyide gördük bişey mi dedik saygı duyacaksın boş işlere girme

Independiente Teknik Direktörü Ariel Holan, 'Bu transfer döneminde Rigoni ve Tagliafico'yu kaybedebileceğimizin de farkındayım' dedi.

Cim-bomun yıllardır bek sorunu var... Alsak şöyle Hakan Ünsal ayarında bir yerli oraya on numara olacak aslında...

İyi yerli 2 bek oyuncusu var koca ülkede onlarda BJk'de. Biri de sürekli sakat. Yerli bek bulamazsın

BREAKING: #NewcastleUnited could announce the signing of #Independiente full-back Nicolas Tagliafico today for £3.5m. #NUFC daily

Newcastle 3.5 vermis tagliaficoya transf.donemi kapanmadan önce ama olmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt