- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Monaconun aldığı adamın analizini ne atıyorsunuz yaw takip edin biraz
şahsen monaconun scout'un foruma üye olması beni mutlu etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaconun aldığı adamın analizini ne atıyorsunuz yaw takip edin biraz
FIFA'nin "scout ekibi" sen ben gibi adamlar ya. Bizim forumdan da bi renkdaşımız Süper Lig'de görevliydi hatta.Nicolas Tagliafico - FIFA 17 - Aug 31, 2017 - SoFIFA
Emmanuel Mas - FIFA 17 - Aug 31, 2017 - SoFIFA
fifanın scout ekiplerine az da olsa güvenirim mas ve tagliafico'nun profilleri
Nicolas Tagliafico - FIFA 17 - Aug 31, 2017 - SoFIFA
Emmanuel Mas - FIFA 17 - Aug 31, 2017 - SoFIFA
fifanın scout ekiplerine az da olsa güvenirim mas ve tagliafico'nun profilleri
YedirmemeliyizFener Emre Akbaba için teklif yapmış
Su pavon terim 11 12 de istedigi eleman degil mi?
FIFA'nin "scout ekibi" sen ben gibi adamlar ya. Bizim forumdan da bi renkdaşımız Süper Lig'de görevliydi hatta.
Orası da doğru tabi. Biz de az çok tuttururuz herhalde kendi seyrettiğimiz oyuncularırenktaşım çok yanıldıklarını görmedim üç aşağı beş yukarı analizlerindeki gibi çıkıyor oyuncular. Tabi dediğim gibi az da olsa güveniyorum elbette çok iyi olsaydılar muhtemelen monaco portoda çalışırlardı.
We love Tagliafico, he is our captain. He has already played w/ the Argentina National Team and he is the best in Argentina in his position
Demiş yabanci kardeslerimizden biri..
Sevilen bir oyuncu yahu. Ben ok um artik alınsın.
Savunma yonu çok kuvvetliymis hucumuna kiyasla.
transgermarket e göre en degerli oyunculari ve yükselişte piyasasi. Iyi oynuyor demek ki,birde övuyorlar internette arjantinliler.Bende 2-3 yerden okudum forumlarda falan hep savunmasını övüyorlar ilginç vallahi. Hayır böyle denilince de merak ediyor insan yahu![]()
Orası da doğru tabi. Biz de az çok tuttururuz herhalde kendi seyrettiğimiz oyuncuları![]()
2 gün önce Asamoah yatınca gece buradan oyuncu paylaşıyordum bunu da yazmışım kimse iplememiştransgermarket e göre en degerli oyunculari ve yükselişte piyasasi. Iyi oynuyor demek ki,birde övuyorlar internette arjantinliler.
Stoperde falan oynatiyorlar birdeçok güzel ya.