Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
We love Tagliafico, he is our captain. He has already played w/ the Argentina National Team and he is the best in Argentina in his position

Demiş yabanci kardeslerimizden biri..
Sevilen bir oyuncu yahu. Ben ok um artik alınsın.
Savunma yonu çok kuvvetliymis hucumuna kiyasla.

Tavares için şartlar çok makul bence,Oyuncu takımında yedek ve Avrupada transfer piyasası kapandı,Maicon gibi adamlar aracı olup maaş faktörü ilede çok rahat getirilir,Öyle 8-10 vermeden alınabilecek şartlar oluşadabilir.

Sampaoli 3 lu defansla oynamasaydi, milli takimda bu sezon sonrasi banko 11 oynardi falan diyorlar

Ertem Şener: "Hocam dünkü hakem rezaletine ne söylersin?"

Ahmet Çakar: "Ah bir konuşabilsem."

Rasim Ozan: "Fuhuş dosyalarına gir hocaaam."

Allah'tan denayer var o o teknikle soldada oynar
Lakin city bir daha vermez

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dc88c9d9b12a1050d6626c43b9e99ead.jpg
Su pavon terim 11 12 de istedigi eleman degil mi?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FIFA'nin "scout ekibi" sen ben gibi adamlar ya. Bizim forumdan da bi renkdaşımız Süper Lig'de görevliydi hatta.

renktaşım çok yanıldıklarını görmedim üç aşağı beş yukarı analizlerindeki gibi çıkıyor oyuncular. Tabi dediğim gibi az da olsa güveniyorum elbette çok iyi olsaydılar muhtemelen monaco portoda çalışırlardı.

renktaşım çok yanıldıklarını görmedim üç aşağı beş yukarı analizlerindeki gibi çıkıyor oyuncular. Tabi dediğim gibi az da olsa güveniyorum elbette çok iyi olsaydılar muhtemelen monaco portoda çalışırlardı.
Orası da doğru tabi. Biz de az çok tuttururuz herhalde kendi seyrettiğimiz oyuncuları :D

We love Tagliafico, he is our captain. He has already played w/ the Argentina National Team and he is the best in Argentina in his position

Demiş yabanci kardeslerimizden biri..
Sevilen bir oyuncu yahu. Ben ok um artik alınsın.
Savunma yonu çok kuvvetliymis hucumuna kiyasla.

Bende 2-3 yerden okudum forumlarda falan hep savunmasını övüyorlar ilginç vallahi. Hayır böyle denilince de merak ediyor insan yahu :D

Bende 2-3 yerden okudum forumlarda falan hep savunmasını övüyorlar ilginç vallahi. Hayır böyle denilince de merak ediyor insan yahu :D
transgermarket e göre en degerli oyunculari ve yükselişte piyasasi. Iyi oynuyor demek ki,birde övuyorlar internette arjantinliler.
Stoperde falan oynatiyorlar birde :D çok güzel ya.

Orası da doğru tabi. Biz de az çok tuttururuz herhalde kendi seyrettiğimiz oyuncuları :D

yani overall değerini 85 gibi değerlendirdiğimiz en kötü 80 olur. forumdaki birkaç arkadaşa sorsak cavanda için sadece hızlı koşar ve mental açıdan berbat derdi ki öyle çıktı:red:

Lüksemburgda rodrigues diye biri oynuyor baya iyi hemen alalim yasinden bin Kere iyi. Hollanda ikinci ligde oynuyor.

Arjantin taraftarı defans oyuncusuna alışık olmadığından , "görmemişin beki olmuş tutmuş koparmış" cinsinden davranıyor bence :D

Yunanistan milli takiminin forveti donis'i begendim cok iyi topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt