Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence cenk ergün bu 4m maaş falan isteyince masadan kalktı :d

25 aralık 2012 gecesine dönmemiz mümkün mü

sol açık değil de forvet gelsin Niasse kiralık bence nokta atışı olur

Ya abi ben Arda'yi egolu bulurum ama adam bu Gs taraftarına küfür mü etmiş . Adam bizim kadar taraftar belözoğlu gibi yavşak değil ama adam Gs taraftarı beni istemiyor diyor. Bu adam size ne yaptı? Emre bile daha çok seviliyor. Üzüldüm lan adam beni sevmiyorlar dedi resmen

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu sence bu kadar tepki varken gazeteci dövmüş prim olayları çıkmışken gelmesi doğru mu ? Biraz mantık ya biraz.

Isco (Bir yıl önce): "Aptal değilim. Eğer Ancelotti, Benitez ve Zidane beni 11'de tercih etmiyorlarsa, bende eksik olan bir şeyler vardır"

yabancı oyuncu koktu

Müthiş Taraftarın demeçleri

''Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”

''Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş''

bu sene şampiyonluk kutlamasında şampanya patlamayacak Feghouli ve Belhanda ile namaz programı bekliyorum :D

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım

arda gel len bizim takima tolga denen kazma bile bizim takimda oynuyor

Müthiş Taraftarın demeçleri

''Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”

''Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş''

Boş yapmayın. Başını- sonunu keserek bana alıntı göstermeyin. Cahil cahil yorumlara ihtiyacım yok. Arda'nın Galatasaraylılığını tartışacak değilim. Diğer konuda yazdıklarınızla futbolla ne kadar alakalı olduğunuzu gösterdiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt