Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aranızda PC UZMANLARI var mı
SON DAKİKA - Arda Turan: "Türkiye'de tüm Galatasaraylılar benim gelmemi istemiyor. Ben takımıma zarar vermek istemem"
Adammmmmm forumdaki üyeliği ne acaba
sıkıntı nedir?
Ya abi ben Arda'yi egolu bulurum ama adam bu Gs taraftarına küfür mü etmiş . Adam bizim kadar taraftar belözoğlu gibi yavşak değil ama adam Gs taraftarı beni istemiyor diyor. Bu adam size ne yaptı? Emre bile daha çok seviliyor. Üzüldüm lan adam beni sevmiyorlar dedi resmen
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
i5 islemci yeterli olacaktir3 bin tlye laptop lazım muhendislik programlarını adobe ps premier fln acacak renkdas
ribery çok yakışırdı bu kadronun uyumuna :dbu sene şampiyonluk kutlamasında şampanya patlamayacak Feghouli ve Belhanda ile namaz programı bekliyorum![]()
3 bin tlye laptop lazım muhendislik programlarını adobe ps premier fln acacak renkdas
Müthiş Taraftarın demeçleri
''Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”
''Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş''