Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajeri pazarlamayı bilmiyor bence. O boya rağmen sağlam kafaya çıkıyor yani bakın bende 1.70 1.69 um ama böyle düzgün kafaya çıktığımı hatırlamam adamın 3-4 tane kornerden bilinçli attığı kafa golü var
Sahayı parsel parsel ezberlemiş nerede duracağını biliyor adam
Fiziksel dezavantajlarini böylelikle avantaja çeviriyor akilli topcu.. avrupada izlemek lazim tabi birde

Sol bek olmazsa olmaz arkadaşlar, ilk yarı farkındaysanız; Antalya, Bursa, Konya, Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş deplasmanları var sakatlık olursa deplasmanlar da sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek o yüzden kiralık da olsa mutlak alınmalıdır

Sahayı parsel parsel ezberlemiş nerede duracağını biliyor adam
Fiziksel dezavantajlarini böylelikle avantaja çeviriyor akilli topcu.. avrupada izlemek lazim tabi birde

La liga 2 havasını koklamış gençliğinde buda önemli bir artı ek olarak İtalyan pasaportu da varmış valla elde kalmaz direk Seri A B C ye kadar yolu var :D

Tarik mi Linnes'in alternatifi

Asamoah falan derken Tariklara dustuk

Oh be Arda gelmiyor galiba Asamoah gelmiş kadar sevindim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O degil de mevcut Galatasaray Forumlari arasinda, en yogun, en cok katilimin oldugu hangisidir?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Buradaki duyumları taşımadım tabi, hatta uzun süredir girmiyorum. Genelde konular artık hep siyaset üzerine kurulu orada bir süre sonra sıkılıyor insan.
Actigim bir kac konu var buyuk capli.
Genelde onlari takip edip millete yardimci olmak icin giriyorum.
Duyum tasiyan arkadas kotu degildi
Takiliyorum sadece feghoulinin ucak duyumuydu zaten rotar yemisti yalan olmustu :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O degil de mevcut Galatasaray Forumlari arasinda, en yogun, en cok katilimin oldugu hangisidir?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
GS sözlük diye bi yer de var ama fenerbahceliler dolu.bazen bi ana avrat sövmedikleri kalıyo futbolculara,takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt