Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllık 1.4m euro ... :)

Parası batsın hocam onun. Hayatı boyunca 50-60 yaşına bile gelse arkasından sövülebilecek bir hayatı seçti nerdeyse. İlerde yaşlanınca o paralar kurtaramayacak onu. Seni beni bizleri kimse tanımaz etmez tanıyanda hoş iyi laf söyler eminim şu forumda öyle art niyetli bir kişilik çok görmedim bugüne kadar. Gel gelelim keşke insanlarımız kolayı seçmese emeğin karşılığını Allah veriyor zaten. Elbet bu paraların acısı dolaylı da olsa bir şekilde ondan çıkar

Bunların taraftarı değil, komple kulüp olarak sıkıntısı var.:asd22::asd::asd:

qW6aDB.png

Parası batsın hocam onun. Hayatı boyunca 50-60 yaşına bile gelse arkasından sövülebilecek bir hayatı seçti nerdeyse. İlerde yaşlanınca o paralar kurtaramayacak onu. Seni beni bizleri kimse tanımaz etmez tanıyanda hoş iyi laf söyler eminim şu forumda öyle art niyetli bir kişilik çok görmedim bugüne kadar. Gel gelelim keşke insanlarımız kolayı seçmese emeğin karşılığını Allah veriyor zaten. Elbet bu paraların acısı dolaylı da olsa bir şekilde ondan çıkar
olay ondada değil. O adama o paraları verirken, kulübün kasasını boşaltıp başkalarını zengin eden serefsizlerde bütün olay. Kariyerinde 1 asisti vardi adamın..

Actigim bir kac konu var buyuk capli.
Genelde onlari takip edip millete yardimci olmak icin giriyorum.
Duyum tasiyan arkadas kotu degildi
Takiliyorum sadece feghoulinin ucak duyumuydu zaten rotar yemisti yalan olmustu :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende özellikle bazı bölümleri çok faydalı ama bazılarından kaçmak lazım, özellike ygs/lys bölümü :D Teknoloji olarak banada gerçekten yararlı oldu orası aşikar.:hat:

olay ondada değil. O adama o paraları verirken, kulübün kasasını boşaltıp başkalarını zengin eden serefsizlerde bütün olay. Kariyerinde 1 asisti vardi adamın..

Karılmamak elde değil o zamanı hatırlıyorum ben tvde gökhan gönül caner erkin ve tarık çamdalın top kapma orta açma gibi istatiklerini vermişlerdi tarık çamdalın istatistikleri gökhan ve canerin yarısı kadar ancaydı hele top kapması berbattı ve başarılı olması imkansız demişlerdi herkes tarıkın başarısız olacagını daha galatasaray almadan biliyordu ama yinede tonla para verilip alındı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karılmamak elde değil o zamanı hatırlıyorum ben tvde gökhan gönül caner erkin ve tarık çamdalın top kapma orta açma gibi istatiklerini vermişlerdi tarık çamdalın istatistikleri gökhan ve canerin yarısı kadar ancaydı hele top kapması berbattı ve başarılı olması imkansız demişlerdi herkes tarıkın başarısız olacagını daha galatasaray almadan biliyordu ama yinede tonla para verilip alındı

savunmasi cacik gibi olan takimlara karsi hucumda 2-3 hareket yapabiliyor diye alındı bu çöp oğlu çöp.. mevkisi bile belli değil çöpün...

Yildirim demirören, en begendigim oyuncu tarık camdal demişti. Arkasında kimler varsa artık, cepler iyi doldu..

Forumdakilerin yarisindan fazlasi istiyordu ozamanlar cok iyi hatirliyorum.
Bize karsi vasat bir performans sergilemesti herkes baslamisti alin fln diye.
Esk baskani kadro disi birakmisti
Transfer gorusmleri yuzunden
Burda herkes sovuyordu baskana
Birak transfer olsun fln diye
Tarik istenilmeyen bir oyuncu degildi malesef...
Ha bide su var biz bu adami sol bek niyetine aldik cidden yazik.

Müthiş Taraftarın demeçleri

''Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. Galatasaray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.”

''Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş''

Bunların taraftarlığı bu kadar işte

Aslolan Galatasaray'dır

savunmasi cacik gibi olan takimlara karsi hucumda 2-3 hareket yapabiliyor diye alındı bu çöp oğlu çöp.. mevkisi bile belli değil çöpün...

Yildirim demirören, en begendigim oyuncu tarık camdal demişti. Arkasında kimler varsa artık, cepler iyi doldu..
Fatih Terim hocamın transfer başarısı maalesef bu :(
Var böyle fiyaskoları işte transfer konusunda hocanın

Prandelli zamaninda geldi diye hatirliyorum?
Tarık milli olunca bizimkiler üşüştü hemen bence milli takima alınmasından itibaren inceleyelim

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Y.D en begendigim yerli futbolcu fln demisti..
Lanet gunlerdi
5+0+3 fln

sol tarafta asamoah arda hayali kurarken dustuk rodriquesle linnese arkadas

ne alaka yahu tarık milli olmadan önce sözlesmesı bıtmek uzereyken adamı almaya calıstık eskısehır satmadı sonra sözlesme falan uzattılarda yaz tansfer dönemı aldık.
hatta ılk tarık haberlerı cıktığında sadece tarıkda değildi bırını daha alacaktık eskısehırden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt