- 3 Haziran 2015
- 56.734
- 65.873
- 4.143
Bitsin artik Bu çile
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde istikamet ediyorsunuz Fatih Bey ?
Bir kahve içmek isterim sizinle.

Bitsin artik Bu çile
Lemina mı yeni melo adama Bi tarafıyla gülerler Aydın ikisinin alakası bile yok. tek ortak noktaları ikisininde futbolcu olmasıYeni Melo'yu kaptırdık
Nasıl çalışma izni alabilmiş ? 12 tane milli maçı var ve milli takımının sıralaması pek iyi değil
Hayat Villa'ya güzel Kuru o kadar milli maçta oynasın vize çıkmasın buna çıksın hea
Nasıl çalışma izni alabilmiş ? 12 tane milli maçı var ve milli takımının sıralaması pek iyi değil
Hayat Villa'ya güzel Kuru o kadar milli maçta oynasın vize çıkmasın buna çıksın hea
Bizim lige uygun bir profil gibi duruyor bunlar da gençleşmek zorunda olduğunu anladılar inşallah bizimkiler de anlarTransfer başarısı
Tercihine karışmıyoruz estağfurullahDostlul çerçevesinde bir kahve icemem mı arkadaşım ile ?!
Lemina mı yeni melo adama Bi tarafıyla gülerler Aydın ikisinin alakası bile yok. tek ortak noktaları ikisininde futbolcu olması
Sende gel 3lü içerizTercihine karışmıyoruz estağfurullah
Hapishane ne alaka fazla dikkat çekiyorsun SamattaSamatta: "Genk'ten ayrılmak istemiyorum. Genk bir hapishane değil. Burası benim ailem, birlikte şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Niye ayrılayım ki?" (HLN)
seni hic istemiyordum zaten !!!