- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden başka 15 m euro veren enayi bulunmaz dogru demiş max 10 m eder o da veren olursaVELİ YİĞİT
Diagne için 15 milyon rakamları yok dedi.
bırak önemsenmesin biz bişeyin üstüne düşmediğimizde o iş oluyor bknz. seriSCHNEDERLİN NEDEN ÖNEMSENMİYOR YA
1 eylüle kadar deseydin nevzat biraz garantici olNevzat Dindar : Falcaonun en fazla 2 hafta içerisinde transfer edileceğini düşünüyorum. Ben hiçbir zaman bu kadar kesin konuşmam bana gelen haberler olumlu
keşke olsa ama everton kiralık bırakmaz bencegurpegiye göre en büyük aday shnederlin önliberoya
Bence sneijderlin alinirsa falcao olmuyor demektirŞınaydırlayn ve Falcao'yu alacaksak bonservisi kime vereceğiz? Aklıma bir ihtimal daha geliyor ama neyse...
Deniz Türüçe tabi kime olacakŞınaydırlayn ve Falcao'yu alacaksak bonservisi kime vereceğiz? Aklıma bir ihtimal daha geliyor ama neyse...
Ya Diagne elimizde kalırsa

Gurrpegi normalde falcao bonservissiz gelir bonservisli iyi bir 6 no aliriz. 2 tane kiralik ile orta saha kurmayiz demisti gecen gunlerde brooscnederlin zaten kiralık gelir.falcao da bonservissiz gelir.ne saçmalıyosunuz
Bu durumda Gurrpegi kendini yalanlıyor. Forvete Falcao'yu alıp ön liberoya da Şınayderi getiriyor son duruma göre. E hani parayı 6 numaraya gömecektik?Gurrpegi normalde falcao bonservissiz gelir bonservisli iyi bir 6 no aliriz. 2 tane kiralik ile orta saha kurmayiz demisti gecen gunlerde broo
Yani falcao olmuyorsa bonservisi samattaya falan gomebiliriz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagne satılamayacak galiba.Şınaydırlayn ve Falcao'yu alacaksak bonservisi kime vereceğiz? Aklıma bir ihtimal daha geliyor ama neyse...