- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
İnş myc yersinlütfen beni dövme musap abi
Geçmişinde fenerbahçe olma ihtimali pek yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnş myc yersinlütfen beni dövme musap abi
O Emre'nin halt yemesiydi. Adam İstanbul'a kadar gelmişken başkan ne desin?
southampton yıllarında müthiş bi 6 numaraymıs,pas yapan.manchester united da o yüzden aldı zaten.oldukca iyi bi 6 numara
41 derece anasini satim yanlis okumusum xdlütfen beni dövme musap abi
Henuz degil , saat 9 10 civari almaya baslariz yine falcaoyuSelamlar bugunde falcao yu aldik mi ?
Van Gaal'in ortasahaya sertlik katıyor dediği Schneiderlin için yumuşak kalıyor demek bence talihsizlik olmuşsadece
Fatih hocanın kafasında nasıl bir orta saha ve sistem var bunu iyi anlamak gerekir.
Bence .......... Schneiderlin ............
.................Seri..................Belhanda........
çok yumuşak bir orta üçlü olur.
Eğer ayağı iyi pas yönü yüksek bir orta saha üçlüsü tercih edilecekse
.........Seri..........Belhanda..........
...............Banega....... tercih ederim.
Bitti demedi zaten Emre'nin yuvasına döndüğünü düşünüyorum dedi. Sonra ortaya bi menajerlik şirketi çıktı. Emre'nin oynadığı oyunlar çıktı. Emre'nin karaktersizliği neden başkanın hanesine yazılsın kiBaskan isen bitmeden bitti demeyeceksin bu kadar basit.
mor ve özcan'ı bu zamanda almamak büyük yanlış olur. Gerçek fırsat transferi bu ikili aslında..........................Muslera...........................
Linnes-Marcao-Luyindama-Nagatomo
...................Seri-Schneiderlin...................
........Feghouli-Belhanda-Onyekuru
..........................Falcao....................
#Samatta
Donk
Babel
Okan Kocuk
Şener
Emre Taşdemir
Ahmet Çalık
#Ertuğrul Ersoy
Selçuk
#Mehmet Özcan
#Emre Mor
Jimmy
Adem Büyük
Diagne Mariano ve Yunus uygun bonservisle satılıp böyle bir kadro kurulamaz mı ?
Tabi Mitroğlu yu da göndermek lazım
aman allahim yine bi vaka olmasin lütfen, adi gecipte sonu nasil bittikleri yeterli!!!!Serinin hastalık mevzusu doğru sanirim. Kimse istememiş olacak ki bunlar alabildi.
Aynen öyle rengdas.aman allahim yine bi vaka olmasin lütfen, adi gecipte sonu nasil bittikleri yeterli!!!!