- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.545
- 5.488
OY YERİMMMMMMMMMM TARAFTAR CILDIRDI FALCAOYU İSTİYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Shaqiri 33 üne gelmeden bize gelemez
Anca boşta olması lazım
Sonuçta kulübü de bonservis almak ister kendi istediği kadar gelmek istesin
Onu alalim hocam Falcao derken kacmamali gecen macta baya iyidi. Bizim ligde seviye atlatir ama CL'ye bakacagiz artikDoğukan Şınaydırlayn konusunda sana katılıyorum. Takıma seviye atlatır. Alacağız inşallah.

ULAN KİMSE TAKMIYO ACIKLAMALARI
GAYET OLUMLU,FALCAOYU BİTİRMEK İÇİN UGRASIYIYOLAR NETİCEDE... x bi ismi değil.Bisey dememis ki.. ugrasiyoruz. Elimizde gelenin fazlasini yapiyoruz.
Sonrasi ona tesekkur buna tesekkur. bariyerler vs..
As topcular bu antremani max.1 hafta yiyecek herhalde bu tazmanya kupalarindan nefret ediyorumHazırlık maçlarında gelince Fatih Hocayı basite almayın arkadaşlar. Adam hazırlık maçlarındaki önemsememiş. Yılların tecrübesi adam yükleme üstüne yükleme yapıyor, Normalde maç öncesi 2 gün fizik ağırlıklı antrenman yapılmaz teknik taktik antreman yaptırılır. Bu adamlara 3 maçta harcayağı eforu dün tek günde harcatmadıysa ben de birşey bilmiyorum. İyi oyun beklememiz hayalcilik olurdu. Bir de bazı oyunculara neden şans veriliyor deniliyor? Fatih Hocanın en iyi özelliği oyuncuları kazanması. O da biliyor kimin ne olduğunu. Ama adam diyorki ben şans veririm. İster değerlendirin ister değerlendirmeyin. BEN ADALETLİYİM. Formayı ben dağıtmıyorum. Forma orda formayı siz hakedersiniz diyor. Bütün oyunculara bunu hissettirmek istiyor, ve buna da inandırıyor. Türkiye kupasına yedeklerle çıkması bile o oyuncuları rekabetin içinde tutabilmek için. As takımı dinlendirmek için değil. Biliyor ki gün gelip ona ihtiyacı olabilir.
40 yillik taraftarim daha adam akilli söyle arkami yaslanarak hazirlik maci hatirlamiyorum FT döneminde. Hazirlik maclarinda olaganüstü lesh oynuyoruz.Hazırlık maçlarında gelince Fatih Hocayı basite almayın arkadaşlar. Adam hazırlık maçlarındaki önemsememiş. Yılların tecrübesi adam yükleme üstüne yükleme yapıyor, Normalde maç öncesi 2 gün fizik ağırlıklı antrenman yapılmaz teknik taktik antreman yaptırılır. Bu adamlara 3 maçta harcayağı eforu dün tek günde harcatmadıysa ben de birşey bilmiyorum. İyi oyun beklememiz hayalcilik olurdu. Bir de bazı oyunculara neden şans veriliyor deniliyor? Fatih Hocanın en iyi özelliği oyuncuları kazanması. O da biliyor kimin ne olduğunu. Ama adam diyorki ben şans veririm. İster değerlendirin ister değerlendirmeyin. BEN ADALETLİYİM. Formayı ben dağıtmıyorum. Forma orda formayı siz hakedersiniz diyor. Bütün oyunculara bunu hissettirmek istiyor, ve buna da inandırıyor. Türkiye kupasına yedeklerle çıkması bile o oyuncuları rekabetin içinde tutabilmek için. As takımı dinlendirmek için değil. Biliyor ki gün gelip ona ihtiyacı olabilir.