Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarı golleri yiyen okan kucuk mus yav. ben ismail sanıyordum.

@Sergen Zeren kraln bu cocuk ıyı gıbıydı olmıycakmı yıne dersın
3.gol ahmetin hatasından,4.golde zaten 50 saniye sonra sanırım.adam bomboş,önünde kimse yok vuruyo topa antrenmanda vurur gibi

Bu arada Monaco Portekizde ki son hazırlık maçını ayın 27 sinde oynayıp bitirecekler hazırlık maçlarının ilk etabını yani Falcao'nun yaklaşık 16 saatlik bir uçuş yapacağını varsayarsak herangi bir şekilde kampa dahil olması söz konusu değil arkdaşlar.

_________Schneiderlin/Cuellar
______Seri_____________Belhanda
Feghouli______Falcao_______Babel

Kadro 99% böyle olacak.

Ya Schneider ya Cuellar.

Onyekuru kanımca gelmez.

3.gol ahmetin hatasından,4.golde zaten 50 saniye sonra sanırım.adam bomboş,önünde kimse yok vuruyo topa antrenmanda vurur gibi
ben 3.golu gördum ozonforo topu alıp santraya kosa kosa gıdıyordu aha dedım takım ateslenecek heralde bı cay alıp geleyım. hırbo kosa kosa 4.yu yedırmeye gıtmıs meğersem

Motherfu*** demeden ceza yedi (resmi versiyonu)

Aldım bilgilere göre Derin GSC şutladı... Talimat çok üstden geldi.
Screenshot_20190522-193345_Chrome.webp

kesin onyekuruda gelmıycek

Gurrpegi ile görüştüm , Monaco official hesabını takipte kalalım diye belirtti arkadaşlar bizim için önemli detaylar barındırıyor içerisinde dedi ve bu resmi gönderdi

1500x500

Gurrpegi ile görüştüm , Monaco official hesabını takipte kalalım diye belirtti arkadaşlar bizim için önemli detaylar barındırıyor içerisinde dedi ve bu resmi gönderdi

1500x500
Vay Duyum haaaaaaaa

asensio 7-9 ay yok diye bir alt yazı gördüm a sporda oha.

1500x500
images (11).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt