Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao bitik zaten diagne'ye sahip çıkalım. Bu sezon daha iyi olacak.

Bir yabanci alinca hemen yanina kanka transfer ediliyor neredeyse.

Misal:

Donk-Babel (Vatandas)
Falcao-Josef (Eski takim arkadasi)
Feghouli-Belhanda (Arap kankalar)
Mariano-Marcao (Sürekli beraber takiliyorlar)
Muslera-Nagatomo (Italya'dan biliyorlar birbirini)
Luyindama-Seri-Onyekuru (Afrika Triosu)

Garip Linnes haric herkesin kankasi var.

Mourinho Real'e gittiğinde yapmıştı bunu. Neredeyse her ülkeden 2 kişi vardı. Nuri - Hamit ikilisinin aynı anda Real'de oynamış olması beni hâlâ şaşırtır mesela

Aga salın da bi totem yapalım. Diagne denen dingilin Bi yere gideceği yok.

Ben şahsen Falcao gelmesin isterim. 3 yılda ödenecek para çok fazla. Şuan formda olmasına rağmen Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır. Adam şu zamana kadar her türlü başarıyı yaşamış birisi. İlla Diagne satılırsa bonservise kıyıp Samatta transferini gerçekleşirmeliyiz. Bence daha mantıklı. Hem başarıya aç hem genç ve dinamik hızlı forvet.

Ben şahsen Falcao gelmesin isterim. 3 yılda ödenecek para çok fazla. Şuan formda olmasına rağmen Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır. Adam şu zamana kadar her türlü başarıyı yaşamış birisi. İlla Diagne satılırsa bonservise kıyıp Samatta transferini gerçekleşirmeliyiz. Bence daha mantıklı. Hem başarıya aç hem genç ve dinamik hızlı forvet.
Öncelikle hoşgeldin.
Samatta için 10 milyonu gözden çıkarmamız lazım. Maaşını falan umursamıyorum. Ayrıca "Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır" lafı bugüne kadar rakiplerimiz tarafından Hagi, Drogba hatta Sneijder için kullanılmıştır. Hepsi de büyük katkı vermişlerdir. O yüzden ifadelerine dikkat etsen iyi olur

Daha gelmeden böyleyse gelince nasıl kudurtur bilemiyorum.
#F9

ben gideceğini düşünüyorum ama diyelim ki gitmedi ve falcao'yu alamadık.
muslera - linnes luyindama marcao yuto - morgan seri belhanda - feghouli diagne babel.
bu kadro bizi lig ve avrupa'da götürür mü? götürür...
bu kadroyu oluşturursak yaklaşık 3,5 m euro eksi bakiyede olacağız.
çıkan haberlere göre telles giderse muhtemelen eksi bakiye sorunumuz da kalmayacak.
o zaman bu telaş neden? durup dururken niye kendimizi zor duruma sokuyoruz?
neden elimizi güçsüzleştiriyoruz?
aynı hatayı muhabirlerimiz bile yapıyor.
elin muhabiri jailson için 10, zajc için 8 milyon euroları telaffuz ediyor.
bizim muhabirler maşallah diagne'yi gömecekler.
e taraftar ve gazeteci bu kafada olduktan sonra, ki yönetici de farklı değil.
biz bu adamı zor satarız. aynen böyle devam, hiç bozmayalım!!!

(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)

26 Temmuz 2019 12:37 · gurrpegi

Patladik galiba :(

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeterli kadro yeterli..
her transfer döneminde aynı..İyi isimler çıkar.Oldu olacak der bunun gibi ne olduğu belli olmayan adamlar.Ondan sonra bu futbolcuların gelme durumu olmazsa hemen geri vitees yapıp kadromuz bu şkilde bile güzel demeye başlarlar.

buna görede diagneyi taraftar aldırdı.Satılamamasının nedenide taraftar..
evet bencede taraftar.Ama beceriksiz başkan ve yöneticileri körü körüne savunan taraftarlardır.

şurası çok net Galatasarayda öyle potansiyel varki beni doğru yönetirseniz ben uçarım diyor. Ama başımızdaki beceriksizler ve bu adamları sürekli yalayan bunun gibi taraftarlar yüzünden bir türlü bu uçus gerçekleşmiyor.

zomolli schneiderlinin menajeriyle gorusmus

everton kiralama bedeki istemiyormus ama 2,5m euro siz odeyen demiz

yagiz sabuncuoglu

Haklısında gitmezse bu dingil yapacak bişey yok. Besleyip satacağız. Gönül ister ki tabi ki Falcao gelsin o kadar forma alıyoruz dergi aboneliği vs. Hakediyoruz yani. Ama artık gına geldi her sene bu transfer dönemlerinden. Bir de tabi senin negativ mesajların bitiriyor bizi :D Seni görmek istemiyorum kendi adıma burada Melih renktaşım :D
bundan sonra pozitif mesajlarla aranızda olacağım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt