- 31 Aralık 2015
- 14.472
- 9.391
- 1.588
Falcao bitik zaten diagne'ye sahip çıkalım. Bu sezon daha iyi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Josef porto'yu evi gibi görüyor. Evimizde görüşürüz demek istemiş.

Falcao bitik zaten diagne'ye sahip çıkalım. Bu sezon daha iyi olacak.
Bir yabanci alinca hemen yanina kanka transfer ediliyor neredeyse.
Misal:
Donk-Babel (Vatandas)
Falcao-Josef (Eski takim arkadasi)
Feghouli-Belhanda (Arap kankalar)
Mariano-Marcao (Sürekli beraber takiliyorlar)
Muslera-Nagatomo (Italya'dan biliyorlar birbirini)
Luyindama-Seri-Onyekuru (Afrika Triosu)
Garip Linnes haric herkesin kankasi var.
a sporu görünce arabasıyla kaçmış mıYa bu nasıl haberciliktir. Aspor Londraya gitmiş şu anda olay yerindeyiz diye haber yapıyor(Mesut özil ile ilgili olan olayla alakalı). Haha gerçekten çok garip yav.
Şuan formda olmasına rağmen Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır. Adam şu zamana kadar her türlü başarıyı yaşamış birisi.
a sporu görünce arabasıyla kaçmış mı
Öncelikle hoşgeldin.Ben şahsen Falcao gelmesin isterim. 3 yılda ödenecek para çok fazla. Şuan formda olmasına rağmen Türkiye kariyerinin tatil günleri olacaktır. Adam şu zamana kadar her türlü başarıyı yaşamış birisi. İlla Diagne satılırsa bonservise kıyıp Samatta transferini gerçekleşirmeliyiz. Bence daha mantıklı. Hem başarıya aç hem genç ve dinamik hızlı forvet.
ben gideceğini düşünüyorum ama diyelim ki gitmedi ve falcao'yu alamadık.
muslera - linnes luyindama marcao yuto - morgan seri belhanda - feghouli diagne babel.
bu kadro bizi lig ve avrupa'da götürür mü? götürür...
bu kadroyu oluşturursak yaklaşık 3,5 m euro eksi bakiyede olacağız.
çıkan haberlere göre telles giderse muhtemelen eksi bakiye sorunumuz da kalmayacak.
o zaman bu telaş neden? durup dururken niye kendimizi zor duruma sokuyoruz?
neden elimizi güçsüzleştiriyoruz?
aynı hatayı muhabirlerimiz bile yapıyor.
elin muhabiri jailson için 10, zajc için 8 milyon euroları telaffuz ediyor.
bizim muhabirler maşallah diagne'yi gömecekler.
e taraftar ve gazeteci bu kafada olduktan sonra, ki yönetici de farklı değil.
biz bu adamı zor satarız. aynen böyle devam, hiç bozmayalım!!!
(bkz: 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi)
26 Temmuz 2019 12:37 · gurrpegi
Patladik galiba
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cidden klübün falcao sayıklayıp diger transferleri unuttuguna inanıyor musun ? belki maaş ödemeleri falan da unutmşlardırFalcao Falcao diye diye en kritik hamle olacak olan DOS transferi unutuldu
bundan sonra pozitif mesajlarla aranızda olacağım .Haklısında gitmezse bu dingil yapacak bişey yok. Besleyip satacağız. Gönül ister ki tabi ki Falcao gelsin o kadar forma alıyoruz dergi aboneliği vs. Hakediyoruz yani. Ama artık gına geldi her sene bu transfer dönemlerinden. Bir de tabi senin negativ mesajların bitiriyor biziSeni görmek istemiyorum kendi adıma burada Melih renktaşım
![]()
HA?! Bu cocuk böyle yazdiginda hep tuttu (ömer gidis haric)