Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.147
- 25.568
- 2.598
M. Cengiz: her an hersey olabilirEmond bu kadar kısa sürede gelecekse Diagne'nin hemen gitmesi gerekmiyor mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
M. Cengiz: her an hersey olabilirEmond bu kadar kısa sürede gelecekse Diagne'nin hemen gitmesi gerekmiyor mu?
Erman Hoca güzel bir şekilde saplamıştı ona. Yine kaşıntısı mı var ne diyor ?şu turgay demir denen bunağı hangi yiğit erkek bir gsli dövecek acaba
Bunlar menajerler aracılığıyla gerçekleşen şeyler. Bizim ilgilendiğimizi düşünmüyorum ben işte. Anlatmak istediğim bu. Menajerler bize bu oyuncuyu size getirebilirim diyorlar. Yönetim de şu anda kenarda köşede kalsın biz A-B-C planlarına yoğunlaşalım diyorlar. Yani Josef ilk tercih değil ve bu yüzden hocaya söylenmesine gerek yok. Yani Schneiderlin olayı da böyle. Hem bize hem Fener'e önerilmiş belli ki ve ilgilenildi mi belli değil.Hocanın onayı olmadan ilginenmemizi veya transferin son aşamaya kadar gelmesini ne kadar gercekci buluyorsun?
sağlam bi dayak istiyor.Erman Hoca güzel bir şekilde saplamıştı ona. Yine kaşıntısı mı var ne diyor ?
al işte gitti
@Hamza Gölbaşı'ya inat yapılmış bir transfer gibi duruyor
sevmezmi gomisi
Evet...
Kaplar gelsin
![]()
önceki sezonun sonlarına doğru beraber gömmüştük kendisini her maç
sonra para için gidince de bu gömmeler ayyuka çıkmıştı
nefret eder